Survivor 5 Highlights (5/1): Η ανατροπή στην αποχώρηση και το ξέσπασμα του Βαλάντη

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο και χθες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (5/1): Η ανατροπή στην αποχώρηση και το ξέσπασμα του Βαλάντη

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/1) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την έκρηξη του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, στην απρόσμενη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού κατά την αποχώρηση.

Τι είδαμε χθες (5/1) στο Survivor 5

"Στα μαχαίρια" ο Βαλάντης με την Μυριέλλα - «Έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ μέσα»

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 φαίνεται να είναι άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκίνησε το επεισόδιο καθώς ο Βαλάντης ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και στα προηγούμενα επεισόδια λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, τσακώθηκε έντονα για άλλη μια φορά με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος από το συμβούλιο όπου και οι δυο τους μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βγήκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήρθαν σε ρήξη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ενοχλήθηκε με την στάση της Κουρεντή. Ωστόσο, τα λόγια που ειπώθηκαν μεταξύ τους ήταν άκρως "αιχμηρά".

«Δεν ανήκω στην ομάδα των Διάσημων» - Η απρόσμενη αντίδραση του Βαλάντη

Μετά από άλλο ένα ξέσπασμα του Βαλάντη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς ήρθε σε ρήξη με την Μυριέλλα Κουρεντή. Ωστόσο, οι ανατροπές είναι γεγονός καθώς την ώρα που ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο για να μιλήσει ως ένας από του σημερινούς υποψήφιους, εκείνος πέταξε την κόκκινη μπαντάνα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε ότι σήμερα δεν θα παίξει για την ομάδα αλλά για τον εαυτό του σαν μονομάχος. Μάλιστα, ο Βαλάντης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ο τελευταίος αγώνας και θα κοιτάξω να το χαρώ αν φύγω. Θα παίξω για την ομάδα των Διάσημων αλλά δεν ανήκω στην ομάδα των Διάσημων.

Θα παίξω για εμένα, δεν αντέχω άλλο αυτό που γίνεται όλη αυτή την ίντριγκα. Δημιουργούνται πηγαδάκια, έχω κουραστεί να αντιδρώ και να την πληρώνω εγώ στο τέλος. Συνεχώς τρώγονται μεταξύ τους προσπαθώ να βρω λύσεις, επειδή βοηθάω το δίκαιο έρχομαι αντιμέτωπος με όλους.. Δεν είμαι μέλος τους!»

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας;

Ο αγώνας για το έπαθλο φαγητού ήταν ανατρεπτικός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 καθώς υπήρξαν πολλές εντάσεις και εκρήξεις χαρακτήρων, που "τάραξαν" για άλλη μια φορά τις ισορροπίες τόσο στην ομάδα των Διασήμων όσο και στην ομάδα των Μαχητών.

Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τις περισσότερες από τις κατασκευές να βρίσκονται μέσα στο νερό. Ωστόσο και οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη «μάχη» και σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα αλλά και το αποκλειστικό του YouWeekly.gr νικητές βγήκαν οι Μαχητές .

Η Μυριέλλα αποκάλυψε ότι ο Βαλάντης της ζήτησε "συγγνώμη" μετά από τον άγριο καβγά τους

Όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο χθεσινό επεισόδιο 5/1 του Survivor 5, ο Βαλάντης ξέσπασε άγρια προς την Μυριέλλα Κουρεντή.

Βέβαια, τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν στην συνέχεια μιας και η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διασήμων.

«Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος».

Η τρυφερή εξομολόγηση του Κατσαούνη - «Ξεχνάω την πείνα μου για τη Μυριέλλα»

Στο φετινό Survivor 5, οι παίκτες από πολύ νωρίς έχουν εκδηλώσει φανερά τις συμπάθειες που έχουν μεταξύ τους, τόσο από την ομάδα των Διασήμων όσο και από την ομάδα των Μαχητών.

Έτσι, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο 5/1, ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε δημόσια τις τύψεις που νιώθει για την υποψηφιότητα της Μυριέλλας προς αποχώρηση αλλά και τα αληθινά αισθήματά που νιώθει για την ηθοποιό.

«Όταν είδα την Μυριέλλα στον τάκο ένιωσα υπεύθυνος. Τρέφω και κάποια άλλα συναισθήματα πιο βαθιά συναισθήματα για την Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω και στα θέλω μου δεν πηγαίνω κόντρα, ξεχνάω και την πεινά και την δίψα όταν πηγαίνω στα αγωνίσματα και στο συμβούλιο και βλέπω την Μυριέλλα… αυτό είναι αλήθεια τι να πω ψέματα;.. να κοροϊδεύω όλη την Ελλάδα; αμαρτία από τον θεό».

Η απρόσμενη αποχώρηση

Και ενώ είχε φτάσει η ώρα του συμβουλίου αποχώρησης και όλοι περίμεναν να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό το όνομά αυτού που αποχωρεί από το παιχνίδι, ο παρουσιαστής εξήγησε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για οικογενειακούς λόγους.

Έτσι, στο παιχνίδι παρέμειναν, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι οποίοι παραμένουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.