Survivor 5: «Εκτός εαυτού» ο Βαλάντης με τον Γιώργο για τη Μυριέλλα - Τι συνέβη;

«Δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Εκτός εαυτού» ο Βαλάντης με τον Γιώργο για τη Μυριέλλα - Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 καθώς οι εξελίξεις δεν έχουν τέλους με τους διαγωνιζόμενους μιας και οι ισορροπίες φαίνεται να έχουν αλλάξει κατά πολύ παρόλο που είναι ακόμη αρκετά νωρίς. Έτσι, είδαμε πριν από λίγο τον Βαλάντη μαζί με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να έρχονται σε ρήξη.

Από την άλλη ο Βαλάντης "ξανά χτύπησε" καθώς θέλησε να τοποθετηθεί για ένα περιστατικό που τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Κατσαούνη πως «Δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα μου».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επιστράτευσε ότι ο Γιώργος είχε πει στη Μυριέλλα ότι την γουστάρει και η ηθοποιός ήρθε σε δύσκολη θέση και άρχισε να απολογείται.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη στο Survivor 5

Survivor - αποκλειστικό: Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλήματος υγείας

Οι ανατροπές στο Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο και όπως φαίνεται για άλλη μια χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι ικανοποιητικά.

Κάθε επεισόδιο κρύβει μια έκπληξη με αποκορύφωμα όλων μέχρι στιγμής μια οικειοθελή αποχώρηση που έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YouWeekly.gr ο Βαλάντης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

Μάλιστα, επειδή πέρυσι είδαμε πολλές αποχωρήσεις οι οποίες έγιναν οικειοθελώς, φέτος ο Ατζούν στην ρήτρα των συμβολαίων έβαλε ότι οι παίκτες μπορούν να φύγουν μόνο εάν έχουν πρόβλημα υγείας και πάρουν χαρτί από τον γιατρό. Για αυτόν και μόνο τον λόγο ο Βαλάντης μπόρεσε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο! Η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της και θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!