Survivor 5: Στη φόρα η σκηνή με την λεκτική επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - «Ήταν χυδαίο»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Παπαδοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Στη φόρα η σκηνή με την λεκτική επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - «Ήταν χυδαίο»

Αρκετές εντάσεις έφερε στην παραλία των Διασήμων για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης και συγκεκριμένα το σχόλιο που έκανε στην Ευρυδίκη, το οποίο όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Ματίκας, ήταν «παρόλο το πρόβλημα υγείας που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι Διάσημοι έχουν στραφεί εναντίον του και πρώτη πρώτη φυσικά η Ευρυδίκη, η οποία μιλώντας στην κάμερα, ήταν φανερά απογοητευμένη από την συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

«Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε» ήταν μερικά από τα λόγια της.

Οι δηλώσεις της Παπαδοπούλου μετά το σχόλιο του Βαλάντη στο Survivor 5

«Μακάρι να μάθεις και εσύ...» - Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής της Ευρυδίκης για τον Βαλάντη

Το σχόλιο αυτό εξόργισε τόσο τους συμπαίκτες του Βαλάντη όσο και τους τηλεθεατές, με την αδερφή της Ευρυδίκης μάλιστα να παίρνει θέση στο εν λόγω γεγονός.

Η ίδια συγκεκριμένα ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.