Δεν ξεκόλλαγε από τον γιο του - Η κοινή έξοδος του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη σύντροφό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του σύντροφος, Γεωργία Κρασσά βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας και πριν από κάποιους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υπέροχο αγοράκι που έφερε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι βλέπουμε σπάνια κοινά στιγμιότυπα στα social media, αν και πριν από κάποιες μέρες ανέβασαν την πιο επική φωτογραφία για τις Απόκριες (δείτε τη εδώ).

Expand player

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ωστόσο εντόπισε τον αγαπημένο ηθοποιό μαζί με την σύντροφό του, τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη και τον γιό του, σε οικογενειακή έξοδο το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον γιο του ενώ η Μαρία Τζομπανάκη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την έξοδό της με τον εγγονό της.

Οι φωτογραφίες του Ορφέα Αυγουστίδη με την οικογένειά του

«Έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού...»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 9/3 κάνοντας μια δημόσια εκδήλωση αγάπης στον γιο και τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά έθεσε ο ηθοποιός σε δεύτερη μοίρα το ρόλο του στο Σασμό και την όλη επιτυχία, καθώς πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του έχει η οικογένεια που έχει φτιάξει με την Γεωργία.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έχει σίγουρα ολοκληρωθεί με το παιδάκι, που έφεραν στον κόσμο. Μπορεί οι υποχρεώσεις να έχουν αυξηθεί κατά πολύ για τον Αυγουστίδη και τη σύντροφο του, ωστόσο ξεκλέβουν λίγο χρόνο οι δύο τους για να θυμηθούν καιρούς που ήταν ανέμελοι.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού. Ήρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το θέατρο και οτιδήποτε άλλο είναι θέμα δουλειά «Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού.

Ήρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το θέατρο και οτιδήποτε άλλο είναι θέμα δουλειάς. Το παιδί είναι ευλογία. Η Γεωργία αντέχει» σημείωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης του οποίου το πρόσωπο έλαμπε από ευτυχία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στην πρώτη σκηνή που έπαιξα με τη μητέρα μου...» - Συγκινημένος ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη Μαρία Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη: Αποκάλυψε τις πρώτες εντυπώσεις για την νύφη της, Γεωργία - «Όταν την γνώρισα είπα, αυτή είναι...»