«Στην πρώτη σκηνή που έπαιξα με τη μητέρα μου...» - Συγκινημένος ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη Μαρία Τζομπανάκη

«Θα ήθελα ο πόνος στον Σασμό να αξίζει τον κόπο. Να λυτρωθούν παιδιά που θα έρθουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στην πρώτη σκηνή που έπαιξα με τη μητέρα μου...» - Συγκινημένος ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη Μαρία Τζομπανάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/2) ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στον Σασμό, καθώς και στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Αυτή άλλωστε είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε μαμά και γιο να παίζουν μαζί στην τηλεόραση. Οι δυο τους είναι πολύ κοντά, κάτι που φάνηκε και στον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Η συνέντευξη του Ορφέα Αυγουστίδη στο The 2night Show

«Είχα μεγάλη αγωνία για το «Σασμό» όταν είδα το πρώτο επεισόδιο είπα, ότι και κανένας να μη το δει, εγώ είμαι πολύ περήφανος με αυτό που κάνουμε. Στο δρόμο με ρωτάνε πολύ συχνά για τη σειρά και είναι περίεργο για μένα, γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Δεν δέχτηκα έντονες επιθέσεις για τη δολοφονία του Πετρή, γιατί φάνηκε ότι τα πράγματα έγιναν με τραγικό τρόπο αλλά τον πρώτο καιρό που πήγαινα στη λαϊκή στο σπίτι μου, μου έλεγαν ‘τη στενοχώρησες την κοπέλα’ και εγώ τους έλεγα ‘σας έχω ένα μυστικό, είναι ψέματα'. Το σενάριο του Σασμού είναι μία αφορμή να ακουστεί κάτι το οποίο δεν έχει σταματήσει και θα πρέπει να μπει μια τελεία σε αυτή τη σκοτεινή συνήθεια.

Στην πρώτη σκηνή που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου κοιταχτήκαμε έντονα και κάπως αποσυντονιστήκαμε. Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί, κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα, μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ ωραίο. Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου. Έχω ξεπεράσει θέματα που είχα στο παρελθόν με την επαγγελματική μου πορεία.

Θα ήθελα ο πόνος στον Σασμό να αξίζει τον κόπο. Να λυτρωθούν παιδιά που θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης; Η σπόντα της Μαρίας Τζομπανάκη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Προσωπικά της ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για την μεγάλη επιθυμία της να παντρευτεί ο γιος της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του παίζουν για πρώτη φορά μαζί, στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός και έχουν εκφράσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ενώ από τη μεριά της η Μαρία Τζομπανάκη είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της.

«Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη να απαντά: «Η διατύπωση είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν ακριβώς έτσι».