Επική φωτογραφία - Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν για τις απόκριες ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφος του

Το έριξαν και λίγο έξω!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επική φωτογραφία - Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν για τις απόκριες ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφος του

Σε γιορτινή και αποκριάτική διάθεση είδαμε το βράδυ της Κυριακής 6/3 τον Ορφέα Αυγουστίδη μαζί με την αγαπημένη του. Το νεαρό ζευγάρι δε μας συνηθίζει σε συχνές κοινές φωτογραφίες και ειδικά τραβηγμένες από τον ίδιο τον Ορφέα.

Μιας και η περίοδος που διανύουμε όμως είναι λίγο πιο ελαστική από θέμα κρουσμάτων και μέτρων κατά του κορωνοιού είδαμε πολύ κόσμο, που δεν το περιμέναμε να το ''ρίχνει'' έξω.

Ο ηθοποιός και η σύντροφός του λοιπόν βρέθηκαν σε κάποιο μασκέ πάρτι και με ένα story στο Insagram μας έδειξαν πόσο πολύ μπορεί να ταιριάξει ένας σούμο με μια γκέισα!

Η μασκέ εμφάνιση του Ορφέα Αυγουστίδη μαζί με την αγαπημένη του

Ορφέας Αυγουστίδης σε μασκέ εμφάνιση

Θα παντρευτεί τελικά την καλή του ο ηθοποιός;

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύντροφό του Γεωργία αλλά και το πότε αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς και να πραγματοποιήσουν την βάφτιση του παιδιού τους.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Προσωπικά της ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για την μεγάλη επιθυμία της να παντρευτεί ο γιος της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του παίζουν για πρώτη φορά μαζί, στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός και έχουν εκφράσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ενώ από τη μεριά της η Μαρία Τζομπανάκη είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της.

«Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη να απαντά: «Η διατύπωση είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν ακριβώς έτσι».