Αυγουστίδης - Κρασσά: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Το αποκάλυψε η μητέρα του on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυγουστίδης - Κρασσά: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Την Μαρία Τζομπανάκη, την οποία στην φετινή τηλεοπτική σεζόν την βλέπουμε στη νέα σειρά του ALPHA «Σασμός», παραχώρησε συνέντευξη στον Alpha Κύπρου ενώ αργότερα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη για πρώτη φορά τηλεοπτικά αλλά και στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύντροφό του, Γεωργία.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα, ε κάπως. Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική.

Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε. Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο».

Οι φωτογραφίες του Ορφέα Αυγουστίδη με τον γιο του

Την Μαρία Τζομπανάκη αυτή τη περίοδο την παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στη νέα σειρά «Σασμός» όπου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι άδικα μιας και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδια είναι άκρως καταιγιστικές.

Μεταξύ άλλων όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη για πρώτη φορά τηλεοπτικά.

Ωστόσο, ως λάτρης των social media, η Μαρία Τζομπανάκη δεν διστάζει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντάς μας μερικές "τρυφερές" φωτογραφίες με τον εγγονό της, με τα σχόλια να "πέφτουν βροχή".