Σε μασκέ πάρτι ο Γιώργος Παπανδρέου - Τι ντύθηκε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η μοναδική φωτογραφία του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε μασκέ πάρτι ο Γιώργος Παπανδρέου - Τι ντύθηκε ο πρώην πρωθυπουργός;

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε μεταξύ των ημερών του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας σε πιο χαλαρές στιγμές, συνοδεία πάντα με την αγαπημένη του σύντροφο. Ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας έχει αποδείξει κατά καιρούς πως ξέρει να ξεχωρίζει το ρόλο του πολιτικού με την προσωπική του ζωή, καθώς δε δύναται να μην έχει και εκείνος μερικές πιο χαλαρές στιγμές.

Έτσι λοιπόν, μιας και τα μέτρα του κορωνοιου έχουν πάρει μια φανερή χαλάρωση και αφού ο Παπανδρέου εμβολιάστηκε πλήρως, δεν απέφυγε και εκείνος την έξοδο σε ένα από τα πολλά μασκέ πάρτυ της πόλης. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ο πολιτικός, που άφησε ιστορία όχι μόνο πήγε σε αποκριάτικο κάλεσμα αλλά κυκλοφόρησε φωτογραφία με εκείνον μασκαρεμένο και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Όσοι βρέθηκαν στο μαγαζί έχουν σοκαριστεί από το πόσο φιλικός και ζεστός ήταν με τον κόσμο, καθώς δε θύμιζε σε τίποτα τον βαρύ πολιτικό, που όλοι θυμούνταν στις ειδήσεις και σε διάφορες δηλώσεις του, όσο ήταν στα πάνω του.

Η φωτογραφία με τον μασκαρεμένο Γιώργο Παπανδρέου

O Γιώργος Παπανδρέου σε μασκέ πάρτυ

Το ζειμπέκικο του πρώην πρωθυπουργού

Σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων, με συνεργάτες του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ, βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Χωρίς το άγχος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ και προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, που έδωσαν όλη αυτή την περίοδο μεγάλο αγώνα για την υποψηφιότητά του δείπνησαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στο κέντρο της Αθήνας, ο πρώην πρωθυπουργός χόρεψε τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του πατέρα του, και ανέβασε το βίντεο από τον χορό στο Facebook... δείτε το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου στο Athensmagazine.gr