Η γνωριμία με γιο γνωστού τραγουδιστή - Αποκαλύψεις για την ζωή της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας

Έγινε γνωστό πρώτη φορά σήμερα 17/3

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, είναι το ίδιο εντυπωσιακή με την μαμά της και παρά την αναγνωρισιμότητα της μητέρας της φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε στα παρασκήνια του γυρίσματος του “Chart Show”, της νέας εκπομπής της Βανδή που το προηγούμενο Σάββατο έκανε πρεμιέρα και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε.

Expand player

Εκεί, συνάντησε τον Γιώργο Κακοσαίο. Ο νεαρός τραγουδιστής και γιος του Γιάννη Πλούταρχου συμμετείχε στο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο το βράδυ και έχει θέμα τις ελληνικές επιτυχίες που αφορούν τον χωρισμό. Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για την γνωριμία του με την Δέσποινα Βανδή αλλά και με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η γνωριμία του με την Μελίνα Νικολαΐδη

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Δέσποινα Βανδή, την ακούω από μικρό παιδάκι, τα τραγούδια της όλα», είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τη γνώρισα σήμερα, δεν την ήξερα. Με γνώρισε στην κόρη της και μπορεί στο μέλλον να έχουμε μια συνεργασία οι δύο μας, μαζί με την κόρης της».

Στα χνάρια της Δέσποινας Βανδή η Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της και έτσι πλέον θυμίζει πολύ τη Δέσποινα Βανδή στην αρχή της καριέρας της, ενώ μεταξύ άλλων έχει πάρει και το ταλέντο της στο τραγούδι. Η Μελίνα έχει υπέροχη φωνή, κάτι που έχει αποκαλύψει και η ίδια η Δέσποινα Βανδή σε ένα live του J2US.

«Η Μελίνα τραγουδάει συγκλονιστικά, είναι υπέροχη. Στο Instagram τραγουδάει, που αλλού να τραγουδήσει το παιδί πηγαίνει σχολείο», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα ήθελα να τη δω...» - "Λύγισε" ο Ντέμης Νικολαΐδης με την αποκάλυψη για την κόρη του

Φεύγει στο εξωτερικό η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μετακόμιση και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη