«Θα ήθελα να τη δω...» - "Λύγισε" ο Ντέμης Νικολαΐδης με την αποκάλυψη για την κόρη του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα ήθελα να τη δω...» -

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή καθώς η αγαπημένη τους κόρη έχει σήμερα 8/02 τα γενέθλιά της μιας και γίνεται 18 ετών.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος σε συνδρομητικό κανάλι, μιας και αναφέρθηκε στην κορούλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο. Μάλιστα, μετά από το διαζύγιό του φαίνεται να έχει προχωρήσει καλά παρακάτω στην ζωή του.

Η συγκινητική αναφορά του Ντέμη Νικολαΐδη στην κόρη του, Μελίνα

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Ντέμης Νικολαϊδης για τα παιδιά του

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά το διαζύγιο του να κρατάει χαμηλό προφίλ από την δημοσιότητα και να βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στην Παιανία, όμως παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Game Night στον Sport 24.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του Μελίνα και Γιώργο και τη ζωή του μετά τον ερχομό τους στη ζωή του.

«Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι», είπε.

«Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν» συνέχισε ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινημένος.