Δεν θα το περιμένετε - Αυτή είναι η διαφορά ηλικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Κι όμως ναι

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται εδώ και μια 30ετία περίπου στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας αφήσει το δικό τους «στίγμα» στην ελληνική τηλεόραση, αποτελώντας κι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Η διαφορά ηλικίας Στεφανίδου - Ευαγγελάτου

Ο ένας βρίσκεται στο Mega και η άλλη στον Alpha, συνεχίζοντας να σημειώνουν ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας με τα χρόνια την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά, τα οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και... ανοίγουν τα φτερά τους .Αμφότεροι, πάντως, είναι νεότατοι κι έχουν πολλά ακόμη να κάνουν στη ζωή τους.

Expand player

Ο Ευαγγελάτος, για παράδειγμα, είναι μόλις 54 ετών και στις 4 Απριλίου, σε λίγες μέρες, δηλαδή, θα γίνει 55, κάτι που ίσως δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος, βλέποντάς τον τόσα χρόνια στην τηλεόραση, ενώ μάλιστα πολλοί δεν γνωρίζουν πως υπήρξε παντρεμένος πριν την παρουσιάστρια.

Η Στεφανίδου, από την πλευρά της, έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1970 και, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του συζύγου της, πρόκειται να κλείσει τα 52 της, έχοντας και μια πανέμορφη μητέρα. Και οι δύο, λοιπόν, έχουν πολλά ακόμη μπροστά τους.

Έχει θέα θάλασσα και κήπο με τεράστια πισίνα - Το σπίτι Νίκου Ευαγγελάτου και Τατιάνας Στεφανίδου στην Χαλκίδα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, όταν είναι free από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις λατρεύουν ειδικά κατά τους ζεστούς μήνες να κάνουν διάφορες αποδράσεις. Αγαπημένος τους προορισμός είναι η πανέμορφη Χαλκίδα όπου έχουν την εξοχική κατοικία τους.

Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία με μεγάλες βεράντες, τεράστια μπαλκονόπορτες για να κάνουν φωτεινό τον εσωτερικό της χώρο και πλούσιο κήπο με γκαζόν.

Μάλιστα, στον κήπο τους έχουν μια αρκετά μεγάλη πισίνα, ενώ είναι διακοσμημένος με διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, αιώρες και ξαπλώστρες. Εντυπωσιακό ωστόσο είναι και το σπίτι των γονιών της παρουσιάστριας του ALPHA.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξανθιά και γλυκύτατη - Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με την μαμά της

Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και έληξε άσχημα - Ο άνδρας που παντρεύτηκε η Στεφανίδου πριν τον Ευαγγελάτο