Ήταν 3 χρόνια παντρεμένος πριν την Στεφανίδου - Ξανθιά δημοσιογράφος η πρώην σύζυγος του Ευαγγελάτου

Την θυμάστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν 3 χρόνια παντρεμένος πριν την Στεφανίδου - Ξανθιά δημοσιογράφος η πρώην σύζυγος του Ευαγγελάτου

Μπορεί τον Νίκο Ευαγγελάτο να τον έχουμε συνδέσει με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και στεγάζουν σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι, ωστόσο, ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος.

Πριν το γάμο του με την Τατιάνα, ήταν παντρεμένος για 7 ολόκληρα χρόνια με γνωστή δημοσιογράφο του MEGA με την οποία και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον πρωτότοκο του - δείτε φωτογραφία του.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου

Ο λόγος για την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο Γάμος διήρκεσε από το 1996 μέχρι το 1999. Τόσο ο άνκορμαν όσο και η παρουσιάστρια των αθλητικών ειδήσεων ουδέποτε απασχόλησαν τη δημοσιότητα με δηλώσεις για το διαζύγιό τους.

Και οι δύο υπεραγαπούν το γιο τους Λάμπη, που απέκτησαν λίγο μετά το γάμο τους, το 1996. Έχοντας προχωρήσει τις ζωές τους εκείνος με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, εκείνη με τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο έχουν μια κορούλα διατηρούν φιλικότατες σχέσεις.

Νίκος Ευαγγελάτος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Τα προβλήματα δεοντολογίας του Ευαγγελάτου

Το 2003 τιμωρήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με προσωρινή διαγραφή ενός χρόνου, για εμπλοκή ονόματος ατόμου στην υπόθεση της 17 Νοέμβρη, τριών μηνών και δεκαέξι μηνών το 2007 για χρήση "κομπάρσου" αντί πραγματικής συνέντευξης σε ρεπορτάζ, και εμφάνιση σε διαφήμιση αντίστοιχα, ενώ το 2001 είχε διαγραφεί ξανά προσωρινά για ένα χρόνο επειδή έπειτα από καταγγελία του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου αποδείχτηκε ότι πλάνα της εκπομπής "Στα στρατόπεδα των Ταλιμπάν" που παρουσιάστηκαν από το κανάλι Tempo, όπου ήταν διευθυντής ειδήσεων, στην πραγματικότητα δεν ήταν από το Αφγανιστάν αλλά από το Πακιστάν.

Το 2020 έλαβε για τα 3 sites που διευθύνει, συνολικά 297.600 € από τα 20.000.000 € της «λίστας Πέτσα». Το ύψος αυτής της επιχορήγησης αποκλίνει σε μεγάλο βαθμό από το μέσο καταβεβλημένο ποσό ανά ιστοσελίδα, γεγονός για το οποίο έχει δεχθεί σφοδρή κριτική.