Ξανθιά και γλυκύτατη - Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με την μαμά της

Τι λέτε μοιάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και γλυκύτατη - Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με την μαμά της

Η Τατιάνα Στεφανίδου προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με σκοπό να προστατεύσει την οικογένεια της. Βέβαια, πολλές φορές έχουμε δει να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως για παράδειγμα με τον μπαμπά της.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της και πρόσφατα τους είχε επισκεφθεί στο σπίτι τους, όπου έφαγαν όλοι μαζί και με μια ανάρτηση θέλησε να την ευχαριστήσει για το όμορφο γεύμα.

Αυτή είναι η μαμά της Τατιάνας Στεφανίδου

Μπορεί την μαμά της να μην την έχουν δει πολλοί, ωστόσο, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες τους από έξοδο τους. Μαμά και κόρη είχαν ποζάρει μαζί και όπως είδαμε μοιάζουν πολύ.

Τατιάνα Στεφανίδου μαμά

«Αυτοί είναι οι γονείς μου, πρόεδρε. Έτσι με έχουν μεγαλώσει. Να δίνουν το σπίτι τους σε κάποιον που έχασε τα πάντα από τη φωτιά. Ευχαριστώ πολύ. Όταν ακούς για τους γονείς σου συγκινείσαι» είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν ο Καρατζαφέρης την είχε συγχαρεί για τους γονείς που έχει, αφού έδωσαν σπίτι σε έναν άνθρωπο που είχε ανάγκη λόγω της φωτιάς στην Βαρυμπόμπη.

Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο μπαμπάς της Τατιάνας Στεφανίδου

Όπως αναγράφει η βικιπαίδεια, ο Μίμης Στεφανίδης (Δημήτρης Στεφανίδης) είναι πρώην καλαθοσφαιριστής γεννημένος το 1931 στην Κυψέλη. Είχε ύψος 1.83, και αγωνίζονταν κυρίως στην θέση του σούτιγκ γκάρντ.

Αγωνίστηκε στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανελληνίου και ήταν μέλος της «Χρυσής Πεντάδας». Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας (1953, 1955 , 1957 ) Το 1955 κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Ταυτόχρονα κατέκτησε και πολλά διεθνή και εγχώρια τουρνουά της εποχής απέναντι σε πανύσχηρες ευρωπαικές ομάδες της εποχής.

Στεφανίδου μπαμπάς

Το 1955 - 1956 αγωνίζονταν στην Ολίμπια Μιλάνου (Μπορλέτι Μιλάνο και Σίμενταλ Μιλάνο) και 1956 - 1957 στη Ρέγιερ Βενετίας. Το 1957 επέστρεψε στην Ελλάδα και κατέκτησε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τον Πανελλήνιο. Το 1960 συνέχισε την καριέρα του στην Ολύμπια Μιλάνο (Σίμενταλ Μιλάνο). Η ομάδα του Μιλάνου τιμητικά απέσυρε το Νο 7, του μεγάλου αυτού σκόρερ, αφού ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, στην πρώτη σεζόν.

Με την εθνική Ελλάδος σε 33 αγώνες και σημείωσε 253 πόντους (7,7 μ.ο.). Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ 1951, στους Μεσογειακούς Αγώνες 1951 και 1955 και στην Ολυμπιάδα του 1952.

Έχει υπάρξει προπονητής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Παγκρατίου, του Σπόρτιγκ και του Πανελληνίου. Ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του ΠΑΟ στις 9 Δεκεμβρίου του 1961.

Επίσης υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής.