«Με τη Αγγελική Νικολούλη ξεκατινιαστήκαμε...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλάει έξω από τα δόντια

«Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/3) ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και στον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν μετά τη συνεργασία τους.

Ο δημοσιογράφος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη και για το πώς έληξε τόσο άδοξα.

Expand player

Οι δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα για την Αγγελική Νικολούλη

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: «Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση». Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή.

Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (5/11) ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο καθώς και στο πώς τον επηρέασε η καριέρα του στην τηλεόραηση.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο γνωστός δημοσιογράφος, το άγχος του για τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αυτό που καθόριζε τη ζωή του, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η ασθένειά του.

«Ήθελα κάποια στιγμή να ησυχάσω από την αγωνία για τα νούμερα. Όλα αυτά τα χρόνια ξυπνάω και κοιμάμαι με το τι τηλεθέαση έκανα. Γι΄αυτό πήγα σε περιφερειακό κανάλι, για να ηρεμήσω λιγάκι. Τα νούμερα τηλεθέασης μου καθόριζαν τη ζωή. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος, αν δεν ήταν καλά ήμουν δυστυχισμένος.

Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά και τα νούμερα. Μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν από το στρες αλλά και από το τσιγάρο. Κάπνιζα τρία πακέτα την ημέρα. Η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε. Είπα θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πεθάνω από αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατέρρευσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον αέρα του STAR - Ξέσπασε σε κλάματα και έκλεισε το τηλέφωνο

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στην αρχή παθαίνεις σοκ όπως μετά είπα “θα βγεις νικητής” από τον καρκίνο»