"Τσακωθήκαμε τότε και..." - Η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για την κόντρα του με την Νικολούλη

"Διαφωνήσαμε πάνω σε ένα θέμα της..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν και στην κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και την Αγγελική Νικολούλη.

Οι δηλώσεις του Χαρδαβέλλα για την κόντρα του με την Νικολούλη

«Η Αγγελική είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είναι ένα κοριτσάκι που…. Είναι θηρίο. Διαφωνήσαμε πάνω σε ένα θέμα της εκπομπής. Ήταν η βασική ρεπόρτερ τότε της εκπομπής, εγώ την έβγαλα στην εκπομπή, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και έφυγε. Δε την έδιωξα. Μετά από ένα μήνα την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Θόλωσα τότε… Παιδιά, όταν περάσεις καρκίνο, τα βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Βλέπεις πόσο ανόητα και μάταια είναι όλα αυτά.

Να τσακωθώ τώρα εγώ με την Αγγελική επειδή έκανε την ίδια περίπου εκπομπή που τελικά την έκανε και καλύτερα από μένα. Αυτή τη στιγμή, εκεί που την έχει πάει την εκπομπή η Νικολούλη, είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Τσακωθήκαμε τότε και άρχισαν τα περιοδικά και γράφανε και παρασυρθήκαμε σε μια δημόσια σύγκρουση τελείως ανόητα. Πέσαν τα χρόνια, ωριμάσαμε, τα βρήκαμε και τώρα είμαστε και πάρα πολύ φίλοι» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο - «Ήθελα να νικήσω»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και συγκλόνισε με τα λόγια του για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως βασικός του στόχος ήταν να κερδίσει την ασθένεια και να επιστρέψει στην κανονικότητά του.

Ο δημοισογράφος μίλησε για την πίεση του ανταγωνισμού, τα προβλήματα της υγείας του, αλλά και για το γάμο του που σε αντίθεση με τις προβλέψεις των φίλων του κράτησε 28 χρόνια

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο. Για αυτό και είμαι εδώ, σε αυτό το κανάλι τώρα που δεν έχουμε».

«Ήθελα να αποδείξω κυρίως στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός. Θα τον φάω εγώ. Έτσι, στη διάρκεια που έκανα χημειοθεραπείες, πήγαινα και έκανα εκπομπή στο Alter. Νομίζω ότι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ να νικήσω τελικά τον καρκίνο. Οι γιατροί μού έλεγαν ότι είμαι τρελός» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Μια φορά έπεσαν όλες οι τιμές και σταματήσαμε τις χημειοθεραπείες. Οι γιατροί μού είπαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μπορεί να φύγεις» εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, μου είπαν πως αύριο θα έπρεπε να ξεκκινήσω την χημειοθεραπεία. Εγώ τους είπα πως αύριο θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα πάμε στην Πάρο να κάνουμε διακοπές».