After Dark: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Ποια είναι η πρώτη καλεσμένη

Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN!

Επιστρέφει ο Θέμης Γεωργαντάς με μία εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, στη συχνότητα του Open! Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 23:00 λοιπόν, ο παρουσιαστής υποδέχεται στο "After Dark" την Ελένη Τσολάκη για μια συζήτηση που θα συζητηθεί!

Η Ελένη Τσολάκη στο After Dark

Η Ελένη, με το λαμπερό της χαμόγελο, απαντάει στις ερωτήσεις του Θέμη και μιλάει για όλους και για όλα. Αναπολεί τα χρόνια της ως γυμνάστρια, αλλά και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης. Περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να δοκιμάσει τον εαυτό της στην Αθήνα, ενώ εξομολογείται στον Θέμη, εάν είχε δεύτερες σκέψεις, όταν έπρεπε να "ξεβολευτεί", όπως χαρακτηριστικά λέει, ώστε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Expand player

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για το μέλλον του Open Weekend

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της, Open Weekend, η οποία εδώ και καιρό δεν βγαίνει στον αέρα λόγω της έκτακτης επικαιρότητας στην Ουκρανία.

«Δεν ξέρω πότε ξανά ξεκινάμε την εκπομπή στο Open. Όπως βλέπετε το κανάλι είναι ένα κανάλι που προέχει η ενημέρωση και σε αυτό δεν χωράνε λόγια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού και όταν εκείνoi κρίνουν ότι είναι η στιγμή να εντάξουμε την ψυχαγωγία πάλι μέσα, εμείς είμαστε έτοιμη να μπούμε στη δράση.

Είναι μια σεζόν που δεν μπορείς να αποτιμήσεις τίποτα με την τηλεθέαση με τέτοια γεγονότα και τόσες παύσεις της εκπομπής. Αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοποιημένpo με αυτό το προϊόν μου έχουμε στήσει, είμαστε ικανοποιημένoi από την ομάδα που έχουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Τσολάκη: Επέστρεψε στο OPEN μετά από 1 μήνα - Πρόσωπο έκπληξη στην ομάδα της

Αδιανόητη "επίθεση" στην Ελένη Τσολάκη: "Δεν κάνετε παιδιά και..."