Ελένη Τσολάκη: Επέστρεψε στο OPEN μετά από 1 μήνα - Πρόσωπο έκπληξη στην ομάδα της

"Από σήμερα είμαστε κοντά σας και..."

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: Επέστρεψε στο OPEN μετά από 1 μήνα - Πρόσωπο έκπληξη στην ομάδα της

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου 26/3 στην εκπομπή Οpen Weekend, η οποία είχε παραμείνει έναν ολόκληρο μήνα εκτός αέρα, δίνοντας χώρο στις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, είπε ξανά καλημέρα με όλους τους αγαπημένους της φίλους και φυσικά μίλησε χωρίς δισταγμό για την απουσία της, κάτι που είχε κάνει άλλωστε και μέσα από το Instagram. Μεταξύ των δηλώσεων της η Τσολάκη, αποκάλυψε και την επιστροφή του καλού της φίλου και συνεργάτη, Λάμπρου Κωνσταντάρα.

H επιστροφή της Ελένης Τσολάκη στο Οpen Weekend και η υποδοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Καλημέρα μέσα από την καρδιά μας, μέσα από τη ψυχή μας. Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την ημέρα που είπαμε την τελευταία μας καλημέρα και να που είμαστε και πάλι εδώ. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν μας άφησαν να είμαστε κοντά σας.

Ο ρόλος της ψυχαγωγίας όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιες στιγμές είναι λίγο περίεργος. Θα είμασταν όλοι πάρα πολύ μουδιασμένοι. Στο κανάλι αυτό επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει η ενημέρωσή σας. Από σήμερα είμαστε κοντά σας και με το μεγαλύτερο μας χαμόγελο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε λίγη αισιοδοξία στην πραγματικότητά μας και την καθημερινότητά μας…» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για το μέλλον του Open Weekend

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της, Open Weekend, η οποία εδώ και καιρό δεν βγαίνει στον αέρα λόγω της έκτακτης επικαιρότητας στην Ουκρανία.

«Δεν ξέρω πότε ξανά ξεκινάμε την εκπομπή στο Open. Όπως βλέπετε το κανάλι είναι ένα κανάλι που προέχει η ενημέρωση και σε αυτό δεν χωράνε λόγια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού και όταν εκείνoi κρίνουν ότι είναι η στιγμή να εντάξουμε την ψυχαγωγία πάλι μέσα, εμείς είμαστε έτοιμη να μπούμε στη δράση.

Είναι μια σεζόν που δεν μπορείς να αποτιμήσεις τίποτα με την τηλεθέαση με τέτοια γεγονότα και τόσες παύσεις της εκπομπής. Αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοποιημένpo με αυτό το προϊόν μου έχουμε στήσει, είμαστε ικανοποιημένoi από την ομάδα που έχουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.