«Με έδιωξε στην πρεμιέρα, με πήραν τα κλάματα» - Ο Μουρατίδης συγκλονίζει για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του

«Πήγα στο καμαρίνι και μετά...»

Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 13/4 στο Πάμε Δανάη. Καθ' όλη τη διαδικασία των δηλώσεων του ο ηθοποιός υπήρξε πολύ ειλικρινής, καθώς δεν έκρυψε τα λόγια του σχετικά με το διαζύγιο, που κατά καιρούς του χρεώνουν.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε ένα δύσκολο περιστατικό, που βίωσε νεαρός στο χώρο του μιας και τελευταία έχουν ανοίξει τα στόματα με σκοπό να περιοριστεί κάθε μορφής κακοποιητική συμπεριφορά στον κλάδο του θεάτρου και όχι μόνο.

Expand player

Οι δηλώσεις του Φάνη Μουρατίδη για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με έδιωξαν από παράσταση. Ήμουν κομπάρσος, έκανα διάφορα πράγματα και μου ζήτησαν να τα κόψω όλα αλλά κράτησα δύο από αυτά. Επειδή κράτησα όμως αυτά τα δύο, ο σκηνοθέτης με έδιωξε από την παράσταση. Και με έδιωξε στην πρεμιέρα. Θυμάμαι ότι με πήραν τα κλάματα γιατί με έδιωξε την ώρα που ο κόσμος έμπαινε μέσα.

Δεν έπαιξα, πήγα στο καμαρίνι και μετά πήγα στο ξενοδοχείο. Μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα» συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

«Καλό αποτέλεσμα δεν φέρνεις μόνο βασανίζοντας τους συνεργάτες σου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη δουλειά του ηθοποιού και όλα όσα βιώνει προκειμένου να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα στον κόσμο.

Ο Φάνης Μουρατίδης, από το πρώτο λεπτό στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του, Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους όταν έκανε την καταγγελία της και έτσι στις νέες του δηλώσεις εξήγησε πως για να λειτουργήσει μία ομάδα καλά στο θέατρο δεν χρειάζεται να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά του θα δώσει το 100% του εαυτού του σε αυτό που κάνει. Εμείς δεν έχουμε άγχος μία φορά, έχουμε κάθε βράδυ. Το άγχος είναι δημιουργικό. Να συμβεί όπως συνέβη και να συμβεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Εμείς δίνουμε μια υπόσχεση στον κόσμο, του λέμε έλα στις 9 και κάτι θα γίνει μεταξύ μας.

Όταν είναι η παρέα τέτοια, που βλέπεις ότι όλοι οι συνεργάτες είναι στοχοπροσηλωμένοι σε αυτό, με πλάκα, με κέφι, αυτό δεν μας κάνει λιγότερο επαγγελματίες. Το ότι καταφέρνουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα περνώντας όλοι καλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό αποτέλεσμα δεν φέρνεις μόνο βασανίζοντας τους συνεργάτες σου.

Καλό αποτέλεσμα μπορείς να φέρεις όταν οι συνεργάτες σου γουστάρουν και αισθάνονται τη δουλειά δική τους. Όταν έχεις μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι όλοι δουλεύουν γι’ αυτό το πράγμα, από την παραγωγή μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάνης Μουρατίδης - αποκλειστικό: "Πριν κάνει την καταγγελία η Άννα Μαρία είχαμε..."

«Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για τα δημοσιεύματα ο Φάνης Μουρατίδης