«Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για τα δημοσιεύματα ο Φάνης Μουρατίδης

Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε...» -

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Οι δηλώσεις του Φάνη Μουρατίδη για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Η Φαίη Ξυλά με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου.

Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωριστήκαμε στο “Μπαμπά μην τρέχεις”. Εκεί ήταν να παίξει άλλη ηθοποιός αρχικά, και τελικά ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε.

Ο γιος μου έχει σειρά ολόκληρη του εαυτού του που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. Τον πρώτο χρόνο γνωριμίας ήρθε το πρώτο παιδί και τον δεύτερο χρόνο το δεύτερο παιδί. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε το τρίτο παιδί, αν είχαμε τις προδιαγραφές, θα το κάναμε.

Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε, το καταλαβαίνω. Σου λέει, ε, κάποια στιγμή “θα χωρίσουν, ας το γράψω, δε θα παρεξηγηθώ”. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Άννα Μαρία σκηνοθετεί, γιατί λάμπει, δεν έχει χάσει την επαγγελματική της ορμή. Σε ό,τι μπορώ να σταθώ στη γυναίκα μου, ως συνοδοιπόρος, είμαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Είμαστε δυο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό BHΜΑgazino παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά και για τα επαγγελματικά του βήματα στο χώρο του θεάτρου.

«Μα ο ναρκισσισμός δεν είναι απαραίτητο στοιχείο στον πρωταγωνιστή;» ρωτήθηκε. Γελάει. «Είμαστε ψώνια όσοι ασχολούμαστε με αυτή τη δουλειά έτσι κι αλλιώς» απάντησε.

«Αν δεν φλερτάρεις με το παράλογο πώς θα πετύχεις το απίστευτο; Από εκεί και πέρα, εγώ είχα την τύχη και τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και στην πορεία μου έπειτα συναντήθηκα με ανθρώπους οι οποίοι καθόρισαν τη ματιά μου στο θέατρο και με έστρεψαν σε μια αρχή συλλογικότητας και όχι σε εκείνη του πρωταγωνιστή που δεν νοιάζεται για κανέναν άλλον πέραν του εαυτού του», είπε μεταξύ άλλων.

Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον γάμο τους

Ο γάμος με την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους πόσο τον καθόρισε; «Η Αννα-Μαρία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα. Και ενώ είμαστε δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι στον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε, την ίδια στιγμή έχουμε κοινή αισθητική, κοινές ποιότητες και ίδια αξιολόγηση προτεραιοτήτων», είπε μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχουν σύννεφα πάνω από το γάμο τους.