Σύννεφα στην σχέση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη;

Η αφοπλιστική απάντηση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σύννεφα στην σχέση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη;

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε πρόσφατα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo αλλά και στη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη.

Οι δηλώσεις της Παπαχαραλάμπους για Μουρατίδη

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη νέα δουλειά, γιατί ξαναβρίσκομαι με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, μετά τη συνεργασία μας στην «Επιστροφή», με ένα πολύ ωραίο σενάριο της Τίνας Καμπίτση, την οποία χαίρομαι πολύ που τη γνωρίζω, γιατί την εκτιμώ πολύ, και συνεργάζομαι με υπέροχους συναδέλφους. Υποδύομαι μια δικηγόρο παντρεμένη με έναν μεγαλογιατρό, που τον υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, και η υπόθεση είναι καταιγιστική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο».

Για την καταγγελία της για σεξουαλική παρενόχληση: «Είναι πράγματα που ακόμα είναι εν εξελίξει καταστάσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει και τα συναισθήματα είναι ακόμα στον αέρα, ο χρόνος θα δείξει».

Για τις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη: «Δεν ξέρω πόσες φορές μας έχουν χωρίσει. Είναι λίγο αστείο πλέον και γελάω. Ο Φάνης ήρθε στη γενική, εγώ δεν έχω προλάβει να τον δω, θα τον δω στην επίσημη. Ας δουλεύουμε και ας μη βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν πειράζει. Είναι, όμως, από τα πράγματα που συζητάμε πολύ, τις πρόβες μας, τους προβληματισμούς μας. Αυτή είναι, άλλωστε, και η έννοια της συντροφικότητας, να υπάρχει εξέλιξη και να μη βαλτώνεις».

Για τον ρόλο της ως μητέρα: «Κάθε μέρα δεν είναι ίδια, τη μια τα καταφέρνω, την άλλη μου ξεφεύγουν τα πράγματα. Το θέμα είναι να υπάρχει μία καλή αίδα των παιδιών και τώρα πλέον είμαστε σε άλλο στάδιο. Κλείνουμε τον Απρίλιο 14 χρόνια μαζί».

Σύννεφα στην σχέση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη;

Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαι αυστηρός μαζί της, της κάνω...»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης». Μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και για την σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι αυστηρός μαζί της.

Να τονίσουμε πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν μια από τις γυναίκες του θεάτρου που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Η Άννα Μαρία είναι πρώτη χρονιά σε ρόλο σκηνοθέτη, σε δύο δουλειές. Ήτανε μία πολύ γενναία κίνηση, μια απόφαση σημαντική για την ζωή της. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανε αυτή την επιλογή.

Είμαι αυστηρός μαζί της, της κάνω παρατηρήσεις, όπως και αυτή είναι αυστηρή μαζί μου στα πράγματα που κάνω εγώ. Διότι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο θες το καλύτερο για αυτόν και δεν μπορείς να είσαι διακοσμητικός».