Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάνης Μουρατίδης - αποκλειστικό: "Πριν κάνει την καταγγελία η Άννα Μαρία είχαμε..."

Ο σύζυγος της ηθοποιού σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Φάνης Μουρατίδης - αποκλειστικό:
News 05.05.2021 08:27
Από Youweekly Team

Η ισχύς εν τη ενώσει ισχύει με το παραπάνω στην δική τους περίπτωση και μαζί έκαναν φέτος την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς στο “Ερωτας με διαφορά”. Οι τρείς πρωταγωνιστές, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Μίχας και ο Φάνης Μουρατίδης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τον έρωτα, το φλέρτ, τις αποτυχίες και το ρίσκο, τις αναπάντεχες εμπειρίες, την οικογένεια αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Δεν είναι μόνο η αυταπόδεκτη ομορφιά και των τριών που σε κερδίζει. Είναι η αυθεντικότητα, η απλότητα και η αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον στην φωτογράφησή μας που κάνει την συνθήκη αυτής της συνάντησης ιδανική με...διαφορά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Φάνη Μουρατίδη

Φάνης Μουρατίδης περιοδικό You

Με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα λόγω των καταγγελιών στο θέατρο, ο κόσμος που είχε σοκαριστεί με κάποια πρόσωπα που αγαπούσε, θέλει να αισθάνεται ότι ο καλός ηθοποιός κρύβει και έναν εξίσου καλό άνθρωπο;

Δεν ξέρω αν θέλει να το αισθάνεται, αλλά όταν το ανακαλύπτει, αυτό είναι καταπληκτικό και δίνει ελπίδα. Ελπίδα είναι επίσης αν πίσω από έναν καλό πολιτικό ή έναν καλό γιατρό ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Η σύζυγός σου, η 'Αννα Μαρία Παπαχαρλάμπους, ήταν ανάμεσα σε εκείνες τις θαρραλέες γυναίκες που βρήκαν την δύναμη να πρωτοστατήσουν στις πρόσφατες καταγγελίες και να δώσει την δική της αλήθεια για αυτά που βίωσε. 'Ήρθε πια η ώρα της εξυγίανσης στο χώρο σας;

Η εξυγίανση είναι μεγάλη κουβέντα και εγώ με τις μεγάλες κουβέντες τρομάζω. Γιατί σε αυτή την χώρα, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι. 'Ήρθε όμως η ώρα να γίνει πια συνείδηση σε όλους, ότι η δική μας δουλειά δεν είναι χόμπι, αλλά είναι επάγγελμα και λειτούργημα. Δεν είναι μια δουλειά που συμβαίνει δίπλα μας και αφορά κάποιους... celebrities που μας ταλαιπωρούν. Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων που με γενναιότητα βγήκαν μπροστά, φτιάχνουν πια όραμα, προοπτική, βάζουν ένα παράθυρο εκεί που υπάρχει τοίχος. Δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζεται επαγγελματική δεοντολογία και σεβασμός. Να βρούμε έναν τρόπο να χαλιναγωγήσουμε τις ορμές μας. Να γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν και συνέπειες για τις πράξεις μας.

'Ήσουν θετικός όταν εκείνη θέλησε να δημοσιοποιήσει την δική της καταγγελία;

'Ήμουν θετικός και είμαι θετικός σε οτιδήποτε συνεχίζει να αιμορραγεί, να του δώσουμε το χώρο να επουλωθεί και να θεραπευτεί. Είτε με να το βγει στο φως, είτε μέσω μιας αντίδρασης. Είτε αφορά την γυναίκα μου ή ένα φίλο μου ή ακόμη και κάποιον που δεν γνωρίζω, είμαι πάντα θετικός και θα είμαι πάντα εκεί.

Το είχατε συζητήσει με τα παιδιά σας, για να είναι ενήμερα για όσα επακολουθήσουν με την κίνηση της μητέρας τους;

Εννοείται αυτό είναι αυτονόητο, δεν θα τα αφήναμε σε καμία περίπτωση εκτεθειμένα.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου»

Συγκλόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον θάνατο που την "τσάκισε"!

Share