«Σοβαρευτείτε ρε!» - Απίστευτο ξέσπασμα του γιου του Φιλιππίδη κατά των δημοσιογράφων

Στηρίζει από την πρώτη στιγμή τον πατέρα του

Για να παρακολουθήσει την συνέχεια της εκδίκασης με την υπόθεση του πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο γιος του Δημήτρης. Εκεί αντίκρισε συγκεντρωμένες τις κάμερες και τους δημοσιογράφους και τότε εξέφρασε την πλήρη ενόχληση του.

Τι είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Φιλιππίδης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέφερε το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια για τη “Super Κατερίνα”, ο Δημήτρης Φιλιππίδης με το που είδε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες αντέδρασε λέγοντας: “Σοβαρευτείτε ρε” και μπήκε γρήγορα στο κτήριο.

Expand player

Ο γιος του, καθώς και η σύζυγός του, έχουν εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή τους στον ηθοποιό, και κάθε φορά βρίσκονται στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Η υπεράσπισή του ηθοποιού ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 συνεχίστηκε για άλλη μια φορά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων πως ζητήθηκε να γίνει αναπαράσταση της πράξης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Φιλιππίδη: Πότε θα είναι η επόμενη δικάσιμος - Ορίστηκε ημερομηνία

Δίκη Φιλιππίδη - Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου: «Θα ήθελε να ακουστεί και ο δικός του λόγος»