Δίκη Φιλιππίδη: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του γιου του στο δικαστήριο

Μπήκε μέσα τρέχοντας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του γιου του στο δικαστήριο

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται την Πέμπτη 14/4 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά την άφιξη του ηθοποιού που αναμένεται, επίσης, αυτή τη στιγμή.

Η άφιξη του Δημήτρη Φιλιππίδη στο δικαστήριο για την δίκη του πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο γιος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Φιλιππίδης, έφτασε από νωρίς στο δικαστήριο και η κάμερα του Happy Day τον εντόπισε να μπαίνει στο κτίριο λίγο μετά τις 9 το πρωί. Ο ίδιος, μόλις είδε τις κάμερες, αντέδρασε, αλλά δεν προχώρησε σε δηλώσεις και απέφυγε οποιαδήποτε άλλη συναναστροφή με τους δημοσιογράφους.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του ηθοποιού: «Θα ήθελε να ακουστεί και ο δικό του λόγος»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρο πρόβλημα υγείας και λαμβάνει αγωγή, αναμένεται και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι Αταίριαστοι, για τις κατηγορίες των τριών ηθοποιών, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους και Λένας Δροσάκη.

Ο ίδιος ανέφερε πως ο κατηγορούμενος θα ήθελε να ακουστεί και η δική του πλευρά και να να απαντήσει στις ίδιες για όλα αυτά.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου.

Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός. Εάν θεωρηθεί ότι είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά που καταγγέλλουν είναι το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι αδίκημα και δυστυχώς έχει παραγραφεί. Λειτουργεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Εκείνος θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει. Να ακουστεί και ο δικός του λόγος. Το δυστύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ότι τώρα που ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα», δήλωσε χαρακτηριστικά.