Πέτρος Φιλιππίδης: «Λαμβάνει αγωγή για...» - Νέες πληροφορίες για την υγεία του

«Το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: «Λαμβάνει αγωγή για...» - Νέες πληροφορίες για την υγεία του

Το πρωί του Σαββάτου 2/4, με αφορμή την συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη κεκλεισμένων των θυρών, η συνήγορος υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Οι δηλώσεις της συνηγόρου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα λοιπόν του κυρίου Φιλιππίδη για βιασμό συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών. Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, και συνεχίζει την κατάθεσή της στις 14 του μηνός όπου θα ερωτηθεί και από έμενα.

Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι οι πόρτες ανοιχτές δηλαδή, να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσει ο κόσμος κι εσείς οι δημοσιογράφοι το τι έχει να πει η συγκεκριμένη μηνύτρια – καταγγέλλουσα», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Φιλιππίδης και Λιγνάδης: Έφυγαν μάζι από το δικαστήριο

Την Παρασκευή 1/4, στη συνέχεια της δίκης τους, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασαν μαζί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκεί τους περίμεναν δημοσιογράφοι αλλά και οι απέναντι πλευρά από την κάθε υπόθεση, όπως στον Πέτρο Φιλιππίδη όπου εκεί ήταν για ακόμη μία φορά η καταγγελλουσές του.

Όπως ακριβώς ήρθαν, με τον ίδιο τρόπο έφυγαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων, και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο ηθοποιοί που κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα θα μεταφερθούν και πάλι στον Κορυδαλλό.

Αποχωρούν μαζί Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Έξω από το δικαστήριο Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης έξω από το δικαστήριο