Δίκη Φιλιππίδη: Στα δικαστήρια έφτασαν Αναστασοπούλου και Παπαχαραλάμπους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν θα μπορέσουν να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Στα δικαστήρια έφτασαν Αναστασοπούλου και Παπαχαραλάμπους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Από το πρωί της Παρασκευής 1/4 έχει ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εκεί βρέθηκαν για ακόμα μια φορά οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για να στηρίξουν τους συνάδελφους - θύματα.

Στα δικαστήρια και οι ηθοποιοί

Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών και αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008.

Οι δύο ηθοποιοί που είχαν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη δε θα μπορέσουν να μπουν στη δικαστική αίθουσα, ωστόσο συμβολικά δίνουν το «παρών». Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, παρούσα είναι και η Αλεξάνδρα Ούστα, η πρώην σύντροφος του Σάκη Μπουλά. Επίσης το παρών ήρθε από την αντίθετη πλευρά να δώσει και η σύζυγός του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου. (Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες)

Στα δικαστήρια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Στα δικαστήρια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με ψηλά το κεφάλι ο Φιλιππίδης, ενώ ο Λιγνάδης κοιτούσε κάτω

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, για τον οποίο μίλησε πρόσφατα και η Τζεφ Μοντάνα, έφτασαν μαζί στο δικαστήριο το πρωί της παρασκευής 1 Απριλίου. Η δίκη συνεχίζεται σήμερα κεκλεισμένων των θυρών και αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008.

Δημήτρης Λιγνάδης

ο Δημήτρης Λιγνάδης στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη