«Ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας που...» - Κεραυνός εν αιθρία οι δηλώσεις της Τζεφ για Λιγνάδη

«Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας που...» - Κεραυνός εν αιθρία οι δηλώσεις της Τζεφ για Λιγνάδη

Την Τζεφ Μοντάνα, ένα άτομο που έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις του, και ότι έχει πει το λέει ξεκάθαρα, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Τετάρτη 30/3 με αφορμή τη συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το μοντέλο εξέφρασε τη συμπαράσταση του για το παιδί που θα κληθεί να καταθέσει αλλά αποκάλυψε και την δική της εμπειρία από τον σκηνοθέτη.

Η Τζεφ Μοντάνα για Δημήτρη Λιγνάδη

Πιο συγκεκριμένα, η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια ιστορία στην οποία ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητα του, το μέλλον και την ευτυχία του εξοργίζομαι».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό. Το οποίο και αυτό έχει μια επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανήλικο» συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα.

«Έχω πάει σπίτι τους και...» - Από που γνωρίζονται Τζεφ Μοντάνα και Αλέξης Κούγιας;

Μπορεί να τους έχουμε δει σε έντονες αντιπαραθέσεις εξαιτίας της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ο Αλέξης Κούγιας, είναι ο συνήγορος υπεράσπισής του, και η Τζεφ Μοντάνα μάρτυρας που θα καταθέσει υπέρ των θυμάτων, ωστόσο γνωρίζονται από το παρελθόν, όπως αποκαλύφθηκε και στο δικαστήριο.

Ο γνωστός ποινικολόγος, συγκεκριμένα, είναι φίλος και έπαιζε μπάλα παλιά στην ομάδα της Κορίνθου μαζί με τον πατέρα της Τζεφ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει στην κάμερα του «Τι λες τώρα», πως κατάλαβε ότι γνωρίζονται όταν η Τζεφ Μοντάνα του είπε το επίθετο του πατέρα της.

«Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο. Όταν είδα ότι η έδρα της επιχειρήσεως της μητέρας του είναι στην Κόρινθο και αυτός από μόνος του μου είπε το επώνυμο του πατέρα του και θυμήθηκα ότι παίζαμε μαζί μπάλα στην ομάδα της Κορίνθου.

Ένας υπέροχος άνθρωπος ο πατέρας του. Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι τους κι έχω φάει. Αλλά δεν μπορούσα να ταυτίσω το φίλο μου και τον γιο του με τον συγκεκριμένο», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε...

«Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι τους κι έχω φάει, εγώ είμαι υπερασπιστής. Οποιονδήποτε προσπαθεί, είτε μέσα στο δικαστήριο είτε εκτός δικαστηρίου, να πλήξει την υπερασπιστική μου γραμμή και την προσπάθειά μου να αθωωθεί ο εντολέας μου, είναι “εχθρός” μου».