«Τον είδα στο φουαγιέ απελπισμένο»: Η αποκάλυψη της Τζεφ Μοντάνα για τον Αλέξη Κούγια

Τι επειδιώκει με το εξώδικο η Τζεφ Μοντάνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τον είδα στο φουαγιέ απελπισμένο»: Η αποκάλυψη της Τζεφ Μοντάνα για τον Αλέξη Κούγια

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για το εξώδικό προς τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, μίλησε η Τζεφ Μοντάνα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι η Τζεφ Μοντάνα κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του σκηνοθέτη, ωστόσο κάτι τέτοιο αμφισβητήθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια. (Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει ο δικηγόρος)

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα

«Είμαι μάρτυρας κατηγορίας και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κούγιας. Μάλιστα, ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε γιατί με βάλανε μάρτυρα κατηγορίας, αναφερόταν συνεχώς στο όνομά μου ως μάρτυρας κατηγορίας και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να βγαίνει έξω από την αίθουσα και να λέει στα κανάλια το αντίθετο.

Του ζήτησα με το εξώδικο να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλαδή να μη με βρίζει και να μη με προσβάλλει. Με χρησιμοποιεί ως ο εύκολος στόχος. Το π@ρνογραφικό υλικό έπεσε σαν βόμβα στο δικαστήριο και τον “πάγωσε”», είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα.

Και συνέχισε: «Όταν γνώρισα τον Κούγια στο φουαγιέ είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν απελπισμένος και σε μια μέρα που η έδρα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του».

Η Μοντάνα σταυρώνει τον Κούγια έξω από τα δικαστήρια

Λίγο πριν μπει στις δικαστικές αίθουσες, που εκδικαζόταν η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η Τζεφ Μοντάνα αποφάσισε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και ανέφερε: «Όλα αυτά που κάνει ο Αλέξης Κούγιας είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα οποία σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και είναι άσχετα παντελώς με την ουσία της υπόθεσης. Μπορεί και να τον συνάντησα σήμερα. Είμαι και κάποια μέτρα πιο ψηλή από εκείνον».

«Βγαίνω στα κανάλια για να ζητήσω και από εσάς να μας υπερασπιστείτε. Δεν είναι εύκολο συναισθηματικά για εμάς και άμα σταθούμε στο συναισθηματικό, δεν θα μπορέσουμε ψύχραιμα και λογικά να σταθούμε στην ουσία. Έχουμε ξεφύγει από την ουσία. Τα επικοινωνιακά τρικ τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.

Έχετε στην εκπομπή έναν ευφυή και σπουδαίο άνθρωπο, τον πιο καλό στην επικοινωνία στην Ελλάδα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μπορεί να σας αναλύσει και να σας εξηγήσει ακριβώς τι είναι το ΚΕΘΕΑ, οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, το ότι θέλει να τον βγάλει εξαρτημένο. Εγώ ξέρω ότι δεν είναι αθώος, ξέρω ότι είναι υπερόπτης, το γνωρίζω, το έχω δηλώσει για αυτό έχω έρθει να καταθέσω.

Όταν το 2016 πήγα στα μπουζούκια και ο Κούγιας ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και τραγουδούσε ο Ρουβάς ξαφνικά δεν είδα ότι αυτοί οι δύο είναι κολλητοί;» σημείωσε στη συνέχεια η Τζεφ Μοντάνα.