«Στα 15 δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση, με...» - Η αποκάλυψη της Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη

Το σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στα 15 δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση, με...»  - Η αποκάλυψη της Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/3 η Τζεφ Μοντάνα, η οποία μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια, όπως και χθες 18/3, ενώ ανέφερε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον αποπλάνησε στα 15 του.

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα για Κούγια - Λιγνάδη

«Όχι, δεν φιλοξενώ τον Αλί, δεν μένει σπίτι μου. Να θυμίσουμε ποιος είναι ο θύτης και ποιο είναι το θύμα. Τον Κούγια τον έχουμε ακούσει πολύ παραπάνω από τα θύματα, γιατί; Γιατί τα θύματα δεν έχουν την ψυχική δύναμη που έχω εγώ. Κανένα θέμα δεν έχει με εμένα, δεν με έχει αγγίξει καθόλου, ούτε μήνυση μου έχει κάνει, ούτε εξώδικο μου έχει στείλει.

Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Άμα σε πω (…), δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά. Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον πελάτη του. Υπάρχει όμως ένας έντιμος τρόπος και ένας αξιοπρεπής τρόπος να το κάνεις. Εγώ τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;

Μόνο γκρίζες και σκοτεινές είναι οι στιγμές που έζησα με τον Λιγνάδη. Στα 15 δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση, με αποπλάνησε. Είδα να αποπλανεί κι άλλα παιδιά της ηλικίας μου», κατέληξε η Τζεφ Μοντάνα.

«Συνεχίζει και ο Κούγιας να κάνει ΚΟΥΓΙΕΣ» - Η ανάρτηση της Τζεφ Μοντάνα λίγο πριν τη δίκη Λιγνάδη

Το πρωί της Παρασκευής 18/3 συνεχίστηκε η δίκη του κατηγορούμενου για 4 βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ το παρών έδωσε και η Τζεφ Μοντάνα, (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), παρά την αμφισβήτηση της κλήτευσής της ως μάρτυρας υπεράσπισης από τον συνήγορο του σκηνοθέτη, Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Κούγια ήταν καταπέλτης προς το πρόσωπο της νεαρής, υποστηρίζοντας μάλιστα πως: «Δε θα μας επιβάλλουν τις απόψεις τους ορισμένοι, που προσωπικά πιστεύω πως δεν έχουν βρει τον δρόμο τους. Ας αρχίσουν να περπατάνε με ίσιο τρόπο στη ζωή τους και μετά να κάνουν κριτική και στους υπόλοιπους».

Πριν παρευρεθεί στις δικαστικές αίθουσες η Τζεφ έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook σχετικά με τη δίκη του Λιγνάδη:

«Αλί, Αλί και Τρις Αλί! Η δίκη του Λιγνάδη αύριο συνεχίζετε και σε όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει και ο Κούγιας να κάνει ΚΟΥΓΙΕΣ. Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει, να αλλάξει θέμα και να επιβάλει το δικό του διήγημα. Ολημερίς και ολονυχτίς έγραφε σενάρια της φαντασίας του τα οποία διέρρεε μόνος του στα ΜΜΕ, από το γραφείο του. Πέτυχε να γίνουν #1 ειδήσεις. Αυτό του το δίνω. Είναι καλός publicist και αν ήμουν η Karsashian θα τον προσλάμβανα. Το brand του κορυφαίου ποινικολόγου όμως είναι κάστρο από άμμο που το γκρέμισαν τα γεγονότα.

Με είπε μαντράχαλο, ξεκωλιάρη, ανώμαλο, μια καρικατούρα που του προκάλεσε γέλια όταν δήθεν με είδε στη Γλυφάδα να κρατάω ένα φτερό. Με εκνεύρισε απίστευτα αλλά εν τέλη δεν χρειάστηκε να απαντήσω καν. Του απάντησαν εγκεκριμένα σωματεία, κορυφαίοι δικηγόροι, αξιόλογοι δημοσιογράφοι και πολίτες… με μηνύσεις και καταγγελίες. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ειδικά τους Vasilis Sotiropoulos Άννα Απέργη Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών – Transgender Support Association Orlando Lgbt καθώς και όλους που με υπερασπίστηκαν με οποίον τρόπο μπορούσαν.

Με ένα σωρό πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο και άλλα τόσα προσωπικά θέματα που έχουμε όλοι, πολλοί δεν έχετε σχηματίσει εικόνα για το τι γίνεται με αυτήν την δίκη. Η δημοσιογραφική κάλυψη στην αίθουσα γίνεται από πέντε μόνο δημοσιογράφους του υπουργείου οπότε είναι ελλιπής.

Κουράγιο στον Αλί αύριο και στους υπόλοιπος τρείς που αναμένεται να καταθέσουν – τους εύχομαι να παραμείνουν δυνατοί και ψύχραιμοι να αντιμετωπίσουν τον Κούγια που θα τους επιτεθεί άνανδρα και με επιχειρήματα άδικα θέλοντας να τους βγάλει όλους εγκληματίες. Και μένα, και σένα, και τον Αλί και τον Τρισαλι! Είναι πολύ άδικο».