"Κόλαφος" η Τζεφ Μοντάνα - Τον "ισοπέδωσε" με 3 λέξεις μετά τις νέες του δηλώσεις

Η απάντησή της στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις νέες αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απάντησε η Τζεφ Μοντάνα μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάποιοι χρησιμοποίησαν όλη αυτή την υπόθεση για τους δικούς τους σκοπούς. Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο εδώ πέρα, δυο μέτρα που είναι, πως τον λένε, το Τζεφ, ξέρω κι εγώ τι είναι… Τον βλέπω να κάνει δηλώσεις και να λέει ότι είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση… Κι εγώ δε γνώριζα το πραγματικό του όνομα, ούτε καν ποιος είναι. Βλέπω έναν αδύνατο εδώ πέρα που δε ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 50 τον βίασε πριν από χρόνια. Τον βλέπω να λέει ότι είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση, καμία σχέση με την υπόθεση. Έμαθα ότι το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος.

Δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχε εξεταστεί και ποτέ. Έρχεται εδώ, κανάλια τον φιλοξενούν. Είδα να δίνει και συνέντευξη σε σημαντικό κανάλι, να αναφέρεται στο όνομά μου. Μου έκανε και ένα εξώδικο. Πραγματικά γελάω, δεν ξέρω τι να πω κι εγώ. Έχουν αντιστραφεί οι όροι στην ελληνική κοινωνία με όλες αυτές τις αποκαλύψεις οι οποίες περιορίστηκαν τελικά στην υπόθεση του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η νέα απάντηση της Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια

Λίγες ώρες αργότερα λοιπόν, το μοντέλο έγραψε το το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3 «Μαζί μου ασχολείσαι» χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον ποινικολόγο ενώ κατά του ξέσπασε σήμερα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η νέα απάντηση της Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια

Καταπέλτης η Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη

Το πρωί της Παρασκευής 25/2, ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε πάλι και δόθηκε νέα ημερομηνία . Έξω από το δικαστήριο υπήρχε πλήθος κόσμου, οι τρεις εκ των τεσσάρων μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και οι μάρτυρες, ανάμεσα τους και το γνωστό μοντέλο Τζεφ Μοντάνα.

Η Τζεφ Μοντάνα κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη και στις δηλώσεις της, μίλησε για τη στιγμή που αντίκρισε ξανά τον Δημήτρη Λιγνάδη από κοντά.

«Ναι συναντηθήκαμε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον είδα. Δεν μου άρεσε η στάση του. Είχε πολύ μεγάλο τουπέ και σήμερα κατάλαβα ότι δεν έχει συναισθήματα. Είναι αυτό που είναι πάντα, ένας αναίσθητος άνθρωπος. Δεν τον κοίταγα, δεν μου είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω να υπάρξει ένα αίσιο τέλος» σχολίασε η Τζεφ Μοντάνα.