Δίκη Λιγνάδη: «Όταν το 2016 στον Ρουβά...» - Η Μοντάνα σταυρώνει τον Κούγια έξω από τα δικαστήρια

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα στην κάμερα της «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Λιγνάδη: «Όταν το 2016 στον Ρουβά...» - Η Μοντάνα σταυρώνει τον Κούγια έξω από τα δικαστήρια

Από το πρωί της Παρασκευής 18/3 εκδικάζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς ανηλίκων. Το παρών στη δίκη έδωσε και η Τζεφ Μοντάνα, η οποία κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων, ωστόσο η κλήτευσή της αμφισβητήθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Λίγο πριν μπει στις δικαστικές αίθουσες η Τζεφ Μοντάνα αποφάσισε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και ανέφερε: «Όλα αυτά που κάνει ο Αλέξης Κούγιας είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα οποία σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και είναι άσχετα παντελώς με την ουσία της υπόθεσης. Μπορεί και να τον συνάντησα σήμερα. Είμαι και κάποια μέτρα πιο ψηλή από εκείνον».

«Βγαίνω στα κανάλια για να ζητήσω και από εσάς να μας υπερασπιστείτε. Δεν είναι εύκολο συναισθηματικά για εμάς και άμα σταθούμε στο συναισθηματικό, δεν θα μπορέσουμε ψύχραιμα και λογικά να σταθούμε στην ουσία. Έχουμε ξεφύγει από την ουσία. Τα επικοινωνιακά τρικ τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.

Έχετε στην εκπομπή έναν ευφυή και σπουδαίο άνθρωπο, τον πιο καλό στην επικοινωνία στην Ελλάδα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μπορεί να σας αναλύσει και να σας εξηγήσει ακριβώς τι είναι το ΚΕΘΕΑ, οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, το ότι θέλει να τον βγάλει εξαρτημένο. Εγώ ξέρω ότι δεν είναι αθώος, ξέρω ότι είναι υπερόπτης, το γνωρίζω, το έχω δηλώσει για αυτό έχω έρθει να καταθέσω.

Όταν το 2016 πήγα στα μπουζούκια και ο Κούγιας ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και τραγουδούσε ο Ρουβάς ξαφνικά δεν είδα ότι αυτοί οι δύο είναι κολλητοί;» σημείωσε στη συνέχεια η Τζεφ Μοντάνα.

Έφτασε στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος Δημήτρης Λιγνάδης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται και σήμερα 18/3 η εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση. (Δείτε τι είπε ο πρώτος μάρτυρας)

Ο πρώτος μάρτυρας είναι ο Αλί, ένας 27χρονος άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής ο οποίος έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό σε ηλικία 15 ετών.

Σήμερα, αναμένεται να εξεταστούν από το δικαστήριο επιπλέον μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του Αλί. Πρόκειται για τους φίλους του 27χρονου που ήταν παρόντες στις συναντήσεις του ανήλικου τότε αγοριού με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο κατηγορούμενος, Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε λίγο μετά τις 8 στο δικαστήριο.

Στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Έφτασε στο Δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Η προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ήταν θυελλώδης με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι ο συνήγορος υπεράσπισης τον Δημήτρη Λιγνάδη, να υποβάλει σειρά ερωτήσεων στον μάρτυρα και να αμφισβητεί την αξιοπιστία του.

Μάλιστα, στο τέλος της συνεδρίασης ο Αλέξης Κούγιας για λογαριασμό του εντολέα του, μήνυσε τον μάρτυρα για ψευδή κατάθεση. «Η κατάθεση είναι απολύτως ψευδής» ανέφερε ο κ. Κούγιας στο δικαστήριο, προσθέτοντας πως «η μήνυση υποβλήθηκε 10 ή 11 χρόνια μετά από το συμβάν, δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση, αλλά ούτε και μάρτυρες».

Συνολικά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου σκηνοθέτη εντόπισε 19 αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο μάρτυρας.

Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας, θέλοντας να πλήξει την αξιοπιστία του μάρτυρα, προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφίες του από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζεται να ταξιδεύει σε διάφορους πολυτελείς προορισμούς και να έχει μία άνετη ζωή. «Οι φωτογραφίες που προβάλλεται στο ίντερνετ δείχνουν την εικόνα ενός ανθρώπου που συχνάζει σε πλούσια μέρη και θέλει να παρουσιάζει το κορμί του» σχολίασε μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας.

Σε κάθε περίπτωση, η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κάθεται στο εδώλιο σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου, δίνοντας το «παρών» στη δικαστική αίθουσα, αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα σε υψηλούς τόνους.