Δίκη Φιλιππίδη: Πότε καταθέτει η δεύτερη μάρτυρας - Με ανοιχτές αυτήν την φορά τις πόρτες

Ήταν η μόνη από τις τρεις καταγγέλλουσες που το ζήτησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη Φιλιππίδη: Πότε καταθέτει η δεύτερη μάρτυρας - Με ανοιχτές αυτήν την φορά τις πόρτες

Συνεχίζεται σήμερα (1/4) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και του Δημήτρη Λιγνάδη με τους δύο κατηγορούμενους να καταφθάνουν από νωρίς το πρωί και την ίδια στιγμή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας -δείτε εδώ φωτογραφίες-.

Οι δίκες των δύο κατηγορουμένων συνεχίζονται και μάλιστα σε διπλανές αίθουσες. Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, σήμερα καταθέτει η γυναίκα που κατήγγειλε πως την βίασε το 2008 τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2008.

Η εν λόγω καταγγέλλουσα ζήτησε να γίνει η κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα την κατάθεσή της ενώ τη Δευτέρα 4/3 θα καταθέσει η δεύτερη καταγγέλλουσα, με τη μαρτυρία να γίνεται με ανοιχτές τις πόρτες, καθώς ήταν η μόνη από τις τρεις καταγγέλλουσες που το ζήτησε.

Τη Δευτέρα καταθέτει η δεύτερη μάρτυρας με «ανοιχτές» τις πόρτες

Στο πλευρό του Φιλιππίδη και σήμερα η Ελπίδα Νίνου

Από το πρωί της Παρασκευής 1/4 έχει ξεκινήσει η συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η σημερινή δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός και αυτή την φορά έδωσε το παρών στην δίκη, ενώ στα δικαστήρια μπήκε από την μπροστά είσοδο μαζί με τον υπόδικο για βιασμούς κατ' εξακολούθηση, Δημήτρη Λιγνάδη.

Στα δικαστήρια βρέθηκε ξανά η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου.

Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου… Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα» είχε πει στην κατάθεσή της, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελπίδα Νίνου.

Δικαστήρια -Ελπίδα Νίνου

Η Ελπίδα Νίνου στα δικαστήρια