"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Σαν σήμερα»

Η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολη για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία καθώς ο αγαπημένος τους σύζυγος και πατέρας έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 81 ετών στις 19 Ιουλίου του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους είναι πιο δεμένες από ποτέ καθώς αρκετά συχνά τις βλέπουμε να κάνουν διάφορες αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, οι δυο τους με αφορμή τον Πάσχα επέλεξαν γι’ ακόμα μία χρονιά την Κέρκυρα για την Ανάσταση.

Expand player

Από την άλλη, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι αρκετά παλιά καθώς ήταν μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Μαρία Βοσκοπούλου η οποία ήταν ακόμη μωρό έσπασαν κανάτες από τα παράθυρα των σπιτιών τους, στην Κέρκυρα.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά, «Σαν σήμερα» ενώ τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν "βροχή".

9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η τρυφερή ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον σύζυγό της

Η όμορφη και λαμπερή Άντζελα Γκερέκου, που φέτος απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς, το 2021 βίωσε μια τεράστια απώλεια καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος Τόλης Βοσκόπουλος στις 19 Ιουλίου.

Τους εννιά μήνες που μεσολάβησαν από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, τόσο η σύζυγός του όπως και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό, και κάθε μήνα στις 19 δημοσιεύουν κάτι για εκείνον θέλοντας να τον τιμήσουν.

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε ένα σταθερό post στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Τόλη και γράφοντας το χαρακτηριστικό 9, όσοι δηλαδή και οι μήνες που πέρασαν από τον θάνατο του αξέχαστου τραγουδιστή θέλοντας έτσι να εκφράσει την λύπη της που δεν είναι πια κοντά της αλλά και να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φινετσάτο και σε λευκές αποχρώσεις το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου - Τα εντυπωσιακά διακοσμητικά

Η πραγματική αιτία - Γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έκανε δεύτερο παιδί με την Άντζελα Γκερέκου