Φινετσάτο και σε λευκές αποχρώσεις το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου - Τα εντυπωσιακά διακοσμητικά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φινετσάτο και σε λευκές αποχρώσεις το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου - Τα εντυπωσιακά διακοσμητικά

Η τελευταία περίοδος για την Άντζελα Γκερέκου τα είχε όλα καθώς πριν από λίγους μήνες η ίδια έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο, Τόλη Βοσκόπουλο μετά από ανακοπή που είχε προκαλώντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στους συγγενείς του.

Μάλιστα, τα επαγγελματικά της φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά μιας και την φετινή τηλεοπτική σεζόν την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στην σειρά «Η γη της Ελιάς» όπου σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν σε κάποιες από αυτές την έχουμε δει να ποζάρει μέσα από το σπίτι της το οποίο αναμφίβολα είναι καλόγουστο και φινετσάτο καθώς από την οικεία δεν λείπουν τα λουλούδια αλλά και οι κορνίζες στις οποίες είναι μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Άντζελας Γκερέκου

Τα πρώτα γενέθλια τη Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Βοσκόπουλο - Βαρύ το κλίμα στο σπίτι της

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Άντζελα Γκερέκου, ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που από το πλευρό της έλειπε ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο σύζυγός της και κορυφαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο μετά από "μάχη" που έδινε με την υγεία του.

Εντελώς διαφορετική είναι η ζωή της ηθοποιού, αλλά και της κόρης της τους τελευταίους μήνες και δεν έχουν διστάσει πολλές φορές να το δείξουν μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιούν στα social media. Ωστόσο, προσπαθούν και έχουν καταφέρει να σταθούν στα πόδια τους, όπως ακριβώς θα ήθελε ο Τόλης.

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, έχοντας στο πλευρό της τους ανθρώπους στηρίγματα της και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram.