Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε για Πάσχα τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές με ένα φιλί

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει μετά την Ανάσταση...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε για Πάσχα τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές με ένα φιλί

Αυλαία για Πάσχα έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 η εκπομπή «Ελένη», με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη να ανακοινώνει μάλιστα ότι πρόκειται να επιστρέψουν μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα, εκείνη και οι συνεργάτες της...

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε καλή ξεκούραση σε όλους και αγαλλίαση ψυχής μεταξύ άλλων. «Λοιπόν, εμείς ολοκληρώσαμε την εμφάνιση μας. Παιδιά, θέλω να σας ευχηθώ πραγματικά να έχετε υπέροχες ημέρες διακοπών, ξεκούρασης, αγαλλίασης ψυχής και χαράς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η βίλα της στα Μελίσσια είναι μέσα στο πράσινο - Η φωτογραφία της ξυπόλητη στην βεράντα

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε ένα φιλί αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές

«Θα τα πούμε και πάλι μετά το Πάσχα! Ξέρετε πότε. Μέχρι τότε να είστε καλά, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Γεια σας», κατέληξε στη σύντομη ανακοίνωσή της η Ελένη Μενεγάκη κι έστειλε ένα φιλί στους τηλεθεατές. Η «Ελένη», λοιπόν, θα επιστρέψει μετά την Ανάσταση!

Τα σχέδια της παρουσιάστριας για το Πάσχα

Μία έκπληξη ετοίμαζε και ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παπακώστας στην παρουσιάστρια. Όταν έκανε τη συνταγή του, της είπε ότι... δεν πρόκειται να τον ξαναδεί, εννοώντας φυσικά ότι εκείνος θα περάσει αυτές τις ημέρες στη Νάξο. Η ίδια, ωστόσο, αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό θα μείνει στην Αθήνα. «Δεν θα μπορώ να ξεχαστώ θα είμαι εδώ ό,τι και να γίνει!», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.