Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά» - Η σχέση της σήμερα με Μικρούτσικο και Πανοπούλου

Οι περιγραφές της συγκλονίζουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά» - Η σχέση της σήμερα με Μικρούτσικο και Πανοπούλου

Καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η Σοφία Βόσσου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συγκλόνισε με την περιγραφή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισε το ενδεχόμενο του θανάτου.

«”Πεθαίνεις” μου είπε ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχαν προηγηθεί χειρουργεία, ήμουν με τους ορούς και είχα φτάσει 37 κιλά με 1,68μ. ύψος. Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο… Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Δείτε επίσης: Σοφία Βόσσου: «Τι σαπουνόπερα είναι αυτή;» - Το νέο σχόλιο για το χωρισμό της Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Δεν ξέρω πόσες φορές άλλαξα αίμα. 5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν “πτώμα”, με το καπελάκι μου, κανονικά».

«"Δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω", είχα πει στον γιατρό μου. Όντως έκανα τραπέζι, είχε έρθει και ο Μικρούτσικος με την Ελένη, αλλά εγώ δεν έτρωγα και μάζευα τα πιάτα. Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, ανήκω αλλού, είμαι οπαδός του Χριστού και βαθύτατα Χριστιανή. Ο φόβος είναι όπλο του Διαβόλου, του κακού, σε μπλοκάρει. Κανείς δεν ξέρει πώς έγινα καλά. Μία ωραία πρωία πήγα να αλλάξω τη γάζα και είχε κλείσει μόνη της η πληγή», ανέφερε η Σοφία Βόσσου, κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα.

Η σχέση της Σοφίας Βόσσου με τον Αντρέα Μικρούτσικο

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Σοφία Βόσσου μίλησε επίσης για τον Αντρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν, και παραμένουν αγαπημένοι φίλοι μέχρι σήμερα: «Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Είχε ελλείψεις ο Αντρέας που κάλυπτα εγώ και ελλείψεις μου που κάλυπτε ο Αντρέας. Είναι Τοξότης με Δίδυμο συμπληρωματικά. Με ωροσκόπο Τοξότη ο Αντρέας, με ωροσκόπο Υδροχόο εγώ. Πολύ ωραίοι συνδυασμοί».

Η Σοφία Βόσσου έγινε πιο συγκεκριμένη, δηλώνοντας πως: «Με συμπλήρωνε στο ότι ρίσκαρε, μου άρεσε η ταχύτητά του, η ευφυΐα του, η σπιρτάδα του, μου απελευθέρωσε πολλά στοιχεία μου. Και λάτρευα και το χιούμορ του, κάναμε απίθανες πλάκες. Όταν αρρώστησε ήμουν στη ζωή του διακριτικά γιατί δεν ήθελε να γίνει βάρος σε κανέναν».

Το πρωινό με την Έλντα Πανοπούλου που τις χώρισε

Όσον αφορά τις σχέσεις της με την Έλντα Πανοπούλου σήμερα, η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Κάναμε ένα ανατρεπτικό πρωινό. Ήταν σπίτι, μπαινόβγαινε κόσμος και το είχαμε κάνει τελείως τσέτουλο! Δεν ήταν δηλαδή οι παρουσιάστριες, οι σον σον, που τους μιλάει ο αρχισυντάκτης από το αυτί. Πρώτα απ’ όλα εγώ δεν μπορούσα με τα ακουστικά με τίποτα. Αυτό ήταν το 1994, την χρονιά που βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν αρχικά η Πανοπούλου να είναι από εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου, τελικά βούλιαξε το θέμα αυτό και πήγε η Μενεγάκη».

«Την ίδια στιγμή μου λέει η Σακελλαρίου τότε πως “έχει μείνει η Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να έρθει να παρουσιάσει ένα θεματάκι”. “Τι λες μωρή, ολόκληρη Πανοπούλου; Φέρ’ την να συμπαρουσιάσουμε με την γυναίκα”, της είπα και έτσι έγινε αυτό. Γίναμε τότε φίλες αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε. Όταν κάτι σπάει, άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν. Δεν μπορείς να τα βρεις. Εντάξει, δεν είμαστε και σκοτωμένες», κατέληξε η Σοφία Βόσσου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.