Σοφία Βόσσου: «Τι σαπουνόπερα είναι αυτή;» - Το νέο σχόλιο για το χωρισμό της Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη

Η αντίδραση της μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: «Τι σαπουνόπερα είναι αυτή;» - Το νέο σχόλιο για το χωρισμό της Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη

Νέα δήλωση για το χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη έκανε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 η Σοφία Βόσσου. Το ζευγάρι που είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης μέσα στην φυλακή, πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην ζωή του.

Ο χωρισμός όμως δεν έχει και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς ο Βασίλης Δημάκης αρκετές φορές βγήκε στις εκπομπές και έκανε "επίθεση" στην πρώτη αγαπημένη του, με αποτέλεσμα εκείνη με την σειρά της να αποφασίζει να απαντήσει.

Η δήλωση της Σοφίας Βόσσου για Ερασμία Μάνου - Βασίλη Δημάκη

«Η Ερασμία δεν με συμβουλεύτηκε για το αν θα χωρίσει ή όχι, όπως δεν με συμβουλεύτηκε για το αν θα παντρευτεί και καλά κάνει. Εγώ δεν μπορώ να παρεμβαίνω, η ζωή είναι δική της. Η Ερασμία είναι μια χαρά, δημιουργική, γράφει τα καινούρια της τραγούδια, είναι πάρα πολύ καλά το μωρό μου. Να μη συνεχίσουμε όμως άλλο γιατί έχω κουραστεί εγώ με αυτό το θέμα. Τι σαπουνόπερα είναι αυτή;» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

«Η Σοφία Βόσσου είναι σαν δεύτερη μάνα μου, τιμώ την πρώην πεθερά μου»

Ο Βασίλης Δημάκης στην εκπομπή Πρωινό Σουσού απάντησε στις αιχμές του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση που είχε με την Ερασμία Μάνου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη Σοφία Βόσσου και την εκτίμηση που της έχει.

«Προφανώς και είχαμε κανονική σχέση, γιατί αν δεν είχαμε κανονική σχέση, ούτε καν θα βρισκόμασταν, ούτε καν θα το είχαμε συνάψει όλο αυτό το θέμα! Δεν ξέρω τώρα τι λέει ο καθένας, γιατί τώρα αυτό που είπε ο κύριος Λιάγκας, δεν μπορεί να το ξέρει, ούτε εμείς μπορούμε να αποκαλύψουμε παραπάνω πράγματα», είπε αρχικά ο Βασίλης Δημάκης.

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε κανονικότατη σχέση, όσο κανονικότατη δεν μπορεί να φανταστεί ο καθένας! Και στην τελική ήξερε και πού με άφηνε η Ερασμία. Κάθε φορά που ερχόταν εδώ, με άφηνε σε ασφαλή χέρια, δεν θα έφευγα να της κάνω καμιά… αυτό!».

Όσον αφορά τα συναισθήματά του μετά τον χωρισμό τους, ο Βασίλης Δημάκης δήλωσε: «Προσπαθώ να είμαι καλά, γιατί όπως και να έχει είναι ένας άνθρωπος που ήμασταν δυόμιση χρόνια συνεχόμενα μαζί και προφανώς σου λείπει ο άνθρωπος πρώτα από όλα και τα συναισθήματα και όλα προφανώς, αλλά είναι κάτι που είναι διαχειρίσιμο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει διαχειρίσιμο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην πρώην πεθερά του με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια: «Και η πρώην πεθερά μου, η Σοφία Βόσσου, τιμώ την πεθερά μου, μου ψώνισε πολλάκις ρούχα, πράγματα, όχι πως τα είχα ανάγκη. Είναι σαν μάνα μου, βγήκε και μου ψώνισε, να μου πάρει για τα Χριστούγεννα, σαν δεύτερη μάνα μου. Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να είναι πάντα καλά και να είναι πάντα καλά η γυναίκα, γιατί μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».