Ερασμία Μάνου: «Μα την Παναγία και τον Χριστό...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό με τον Βασίλη Δημάκη

«Είμαι πάρα πολύ καλά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ερασμία Μάνου: «Μα την Παναγία και τον Χριστό...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό με τον Βασίλη Δημάκη

Η Ερασμία Μάνου, εννιά μήνες μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, αποφάσισε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να δώσει ένα τέλος στη σχέση τους. Δεν είχε κάνει καμία δήλωση, ωστόσο, για το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με εκείνον και όσα είπε περί τρίτου προσώπου (δείτε εδώ αναλυτικά), μέχρι που την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό.

Η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε πως έκτοτε δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της, παρόλα αυτά δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους, εξηγώντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Δημάκη

«Είμαι καλά. Δεν πρόκειται να πω τίποτα γι’ αυτό. Μα την Παναγία και τον Χριστό, δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσω άλλο γι' αυτό. Ό,τι ψάχνει ο καθένας, καλό είναι. Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά. Δε θέλω να πούμε τίποτα άλλο. Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω ούτε έχει και νόημα. Φιλάκια, τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της Σοφίας Βόσσου για το γεγονός

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στο μαγαζί όπου η Ερασμία Μάνου έχοντας όλα τα αγαπημένα της πρόσωπο στο πλευρό της, γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων της.

«Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδιά του κόσμου που έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα. Δεν ξέρω για τι λέτε αλλά θα φανεί στο τέλος», είπε η μητέρα της στην κάμερα της εκπομπής, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το χωρισμό της κόρης της.