Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε για το νυφικό της στον πρώτο γάμο της

Ετοιμάζεται να το ξαναφορέσει;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, και στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε μεταξύ άλλων για το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και για την προσωπική της ζωή, όπου επικρατεί γαλήνη και ηρεμία.

Θυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε παντρευτεί στο παρελθόν με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο πήραν διαζύγιο, αλλά πλέον είναι ξανά μαζί. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, το νυφικό είναι έτοιμο, πάντως ακόμα δεν είναι σίγουρη αν θέλει να το βγάλει από την ντουλάπα της. Μάλιστα αποκάλυψε και πόσο της κόστισε: Σχεδόν τίποτα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram! Ο σύντροφός μου δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για έναν ενδεχόμενο γάμο

«Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη αν θα ντυθώ νυφούλα το 2025. Με έχω δει και νυφούλα, οπότε δεν είναι και κάτι που δεν το γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να το φανταστώ... Προς το παρόν δεν το έχω σαν εικόνα στο μυαλό μου», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Το νυφικό υπάρχει από τον προηγούμενο γάμο, δεν κόστισε τίποτα, 20 ευρώ έκανε».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το GNTM, αλλά θέλει να συνεχίσει στο Shopping Star και να δώσει ακόμα περισσότερο από το προσωπικό της στοιχείο.