Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram! Ο σύντροφός μου δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram! Ο σύντροφός μου δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, βρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και εκεί την συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα, μαζί με δημοσιογράφους οι οποίοι της έκαναν διάφορες ερωτήσεις.

Απάντησε, λοιπόν, για τον σύντροφό της και την σχέση τους γενικότερα, ενώ μίλησε και για τους πρώην συντρόφους που μπορεί να είχε, αποκαλύπτοντας εάν ακόμα κρατά επαφές μαζί τους. Φυσικά, ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, με την ίδια να φαίνεται αισιόδοξη.

Δείτε επίσης: Πήγαν μαζί αλλά έφτασαν χώρια στην ίδια εκδήλωση με τον Γιάννη Καραβασάνη - «Τον κρύβω...»

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφο και τις πρώην σχέσεις της

«Δεν μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Είναι πραγματικά καλό παιδί, είναι πολύ καλόψυχος. Δε νομίζω ότι μου έχει τύχει κάποιος πιο ευκατάστατος από εμένα σε σχέση. Μπορεί μία φορά, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Δεν το έχω τσεκάρει...», είπε αρχικά για την προσωπική της ζωή, ενώ όσον αφορά την πορεία της στην τηλεόραση και τα επόμενα σχέδιά της, δήλωσε:

«Θα ακουστούν τα επίσημα και μετά θα τα πούμε. Το Shopping Star το έχω λατρέψει, περνάω καταπληκτικά, θέλω πολύ να συνεχίσουμε».

Τέλος, απάντησε ξανά για τον καλό της, αλλά και τις προηγούμενες σχέσεις της: «Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram. Ο σύντροφός μου δεν είναι των εκπλήξεων γιατί δεν μου αρέσουν και πάρα πολύ οι εκπλήξεις».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μοθωναίος - Η «σχέση» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η συμμετοχή στο «Πρωινό» και οι Άγριες Μέλισσες

Θρησκευτικός γάμος στα σκαριά;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό της από τον Snik, μια σχέση που είχε πολυσυζητηθεί αφού δεν την έκρυβα από τις κάμερες και τα social media, βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχαν παντρευτεί με πολιτικό όταν είχαν μετακομίσει στην Αμερική πριν χρόνια. Το διαζύγιο τους μάλιστα δεν είχε βγει, αφού κανείς από τους δυο δεν το είχε επιδιώξει.

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2015 στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Χώρισαν λίγο αργότερα, λόγω της διεθνούς καριέρας της, έπειτα από κοινή απόφαση. Εδώ και περίπου ένα χρόνο λοιπόν, το μοντέλο έχει βρει και πάλι την ευτυχία. Αυτή τη σχέση της ωστόσο, την κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ο σύντροφός της δεν επιθυμεί την έκθεση σε κάμερες και φωτογράφους.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μια σπάνια κοινής τους φωτογραφία, για την οποία η Ηλιάνα μετά από λίγο αποκάλυψε «Το ανέβασα για αστείο επειδή ήταν πολλοί Γιάννηδες οι φίλοι μου. Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media. Οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει, βάζει μπροστά το χέρι του ή το κεφάλι του».

Η ίδια δεν έχει κρύψει λεπτό πόσο ευτυχισμένη είναι για αυτή την επανασύνδεση, με πολλούς να μιλάνε για ένα ζευγάρι πολύ δεμένο και ερωτευμένο.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Real Life, η σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη είναι τόσο ολοκληρωμένη που δεν θα είναι έκπληξη για κανέναν το να την επισημοποιήσουν. Μάλιστα, το μοντέλο έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού ζευγαριού.