Δημήτρης Μοθωναίος: Η «σχέση» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η συμμετοχή στο «Πρωινό» και οι Άγριες Μέλισσες

«Της είπα “Αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Μοθωναίος: Η «σχέση» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η συμμετοχή στο «Πρωινό» και οι Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν καλεσμένος στο ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Παραλία», στην σχέση που του χρέωσαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη συμμετοχή του στο «Πρωινό», καθώς και για τον ρόλο που απέρριψε για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Το πιο ακραίο πράγμα που έχουν γράψει για μένα είναι ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από κάποια χρόνια. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ, ήταν τιμή μου. Της έστειλα και μήνυμα, έγραψα: “Αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Και συνέχισε μιλώντας γενικότερα για το φλερτ στα social: «Με φλερτάρουν μέσω social media, έχει τύχει να βγούμε και ραντεβού και πήγε καλά. Κοίταξε, είναι και αυτός ένας σύγχρονος τρόπος για να βρεθείς με τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο δηλαδή από ότι παλαιότερα».

Δείτε επίσης: «Δεν αισθάνομαι καλά...» - Η δήλωση του Δημήτρη Μοθωναίου, που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Ο λόγος που ο Δημήτρης Μοθωναίος απέρριψε την πρόταση από τις Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μοθωναίος αναφέρθηκε στην ταινία «Μία ημέρα στην Σαγκάη», που γυρίστηκε στα πλαίσια της ελληνοκινεζικής φιλίας, με backdrop την Σαγκάη (φυσικά), την Λευκάδα και την Βιέννη. Για χάρη αυτής της ταινίας απέρριψε και ρόλο στην άκρως επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

«Δεν είχα συμφωνήσει, αλλά ήταν η περίοδος διαμόρφωσης του πυρήνα των ηθοποιών, είχαμε κάνει τις πρώτες συναντήσεις. Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά προέκυψε η ταινία και θα χρειαζόταν να λείψω για έναν μήνα. Αυτό θεωρήθηκε απαγορευτικό, κι επειδή πίστευα ότι δεν θα μου ξανατύχει, ανάμεσα στα δύο επέλεξα την ταινία», είπε χαρακτηριστικά.

Η αναφορά στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά

Σε διαφορετικό σημείο ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε και για την εποχή που συνεργάστηκε με την Φαίη Σκορδά, ως μέλος του πάνελ, όταν εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε: «Αυτό έγινε εντελώς αυθόρμητα, χωρίς να το έχω σχεδιάσει, είχαμε φανταστεί κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν, και μετά κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να το υπηρετήσω, γιατί απαιτεί έναν δημοσιογράφο ή έναν παρουσιαστή»