Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγαν μαζί αλλά έφτασαν χώρια στην ίδια εκδήλωση με τον Γιάννη Καραβασάνη - «Τον κρύβω...»

«Δεν μιλάμε με την Βίκυ Καγιά. Τι να πούμε;», αποκάλυψε επίσης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγαν μαζί αλλά έφτασαν χώρια στην ίδια εκδήλωση με τον Γιάννη Καραβασάνη - «Τον κρύβω...»

Η Ηλιάνα Παπαγεωγίου πραγματοποίησε μία δημόσια έξοδο το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου και η κάμερα του Mega Καλημέρα την συνάντησε κατά τη διάρκεια αυτής. Η ίδια, λοιπόν, δεν δίστασε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά της, απαντώντας σε ερωτήσεις για διάφορα θέματα.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως μαζί της βρισκόταν και ο σύντροφός της και πρώην σύζυγός της, Γιάννης Καραβασάνης, ωστόσο δεν πήγαν μαζί στην εκδήλωση και αποκάλυψε τον λόγο (δείτε εδώ ποιο είναι το μυστικό τους). Προέκυψε, τότε, και το ερώτημα για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους, ενώ το μελαχρινό μοντέλο απάντησε και για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Η έξοδος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

«Ήρθαμε χώρια, αλλά είναι εδώ. Δεν το θεωρούμε επίσημη έξοδο. Καλά πάει, μην το γρουσουζεύουμε, μην το συζητάμε πολύ. Επειδή είχε συμβεί το επόμενο βήμα, και δεν το σκεφτόμαστε και δεν το συζητάμε, μόνο του το αφήνουμε να λειτουργήσει. Περνάμε πολύ ωραία. Φοβάμαι το μάτι, εδώ τον κρύβω, ερχόμαστε χώρια, τι άλλο να κάνω; Μόνο που δεν του πέταξα και πέντε σκόρδα για να τον βγάλω έξω. Δεν τον έχω σαν μπιμπελό στο σπίτι, αυτός με έχει. Αυτό μου έλειπε», είπε αρχικά για τον καλό της.

Όσον αφορά στην επιστροφή του GNTM και την πιθανότητα παρουσίασής του, απάντησε: «Αν είναι να γίνει, καλώς να γίνει. Θα δεχόμουνα να σφουγγαρίσω πίσω από τις κάμερες».

Για την σύγκριση και την επικοινωνία με την Βίκυ Καγιά, επισήμανε: «Θεωρώ πολύ λογική τη σύγκριση, γιατί ξεκίνησα μαζί της σε ένα project, καθόμασταν δίπλα δίπλα. Δεν μιλάμε. Τι να πούμε; Δεν χρειάζεται να τα λέμε και με όλους».

Και σε άλλο σημείο, τόνισε για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που μπορεί να την φέρνουν σε δύσκολη θέση (δείτε εδώ το πρόσφατο περιστατικό που την ενόχλησε και προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων στη συνέχεια): «Δεν έχω ούτε πικρία ούτε αμηχανία. Τα μόνα πράγματα που με φέρνουν σε άβολη θέση είναι αυτά που περιέχουν μια δόση ειρωνείας ή αγένειας».

«Μπορεί κάποια χρόνια αργότερα να ξαναδοκίμαζα ζωντανό. Δεν είχα την αίσθηση του άγχους. Στις εκπομπές τώρα συνέχεια μαλώνετε. Νομίζω είναι λίγο στενάχωρο. Χρειάζεται λίγη χαρά! Δεν έχετε παρατηρήσει ότι λίγο μαλώνετε όλοι μεταξύ σας;», κατέληξε σχολιάζοντας την κατάσταση στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή.