Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τα νεύρα απέναντι στους δημοσιογράφους και η ειρωνεία: «Να σπείρεις την διχόνοια; Ούτε καν»

Οι μπηχτές απέναντι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τα νεύρα απέναντι στους δημοσιογράφους και η ειρωνεία: «Να σπείρεις την διχόνοια; Ούτε καν»

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι το βράδυ της Δευτέρας 4/3. Το μοντέλο - παρουσιάστρια στάθηκε μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα και πέταξε τα "καρφιά" της προς τους δημοσιογράφους, με αφορμή την τελευταία τους συνάντηση, στην οποία δεν ήθελε να μιλήσει.

Η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου απέναντι στους δημοσιογράφους

«Δόξα το Θεό όλα καλά», είπε αρχικά για το Shopping Star και απάντησε για το GNTM «Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια καναλιού που με ρωτάτε για το GNTM; Μην με τρελαίνεις. Συζητήσεις για την επόμενη σεζόν; Υπάρχουν όλα. Στα ρεπορτάζ γράφουν ότι να ναι καμία φορά και ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα»

Σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση της απέναντι στους δημοσιογράφους μετά το πάρτι για τα γενέθλια της, απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Πάντα σας μιλάμε στις κάμερες εκτός αν έρχεστε στις 2 η ώρα το πρωί που δεν είμαστε καλά. Νυστάζουμε και λίγο».

«Γιατί σχολιάστηκα αρνητικά ότι δεν μίλησα στις κάμερες στις 2 η ώρα το πρωί μετά από 7 ώρες πάρτι γενεθλίων και είχα και πιεί και λίγο αλκοόλ. Δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να μιλήσω και το μετέφερα off κάμερα», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια δημοσιογράφος την ρώτησε για την πρόσφατη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου σχετικά με το Shopping Star, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντάει: «Δεν είπε ο Χαρισόπουλος ότι δεν έπρεπε να αλλάξει η παρουσιάστρια. Να έρθεις διαβασμένος την επόμενη φορά. Να σπείρεις την διχόνοια; Ούτε καν».

Συνεχίζει η συνεργασία Ηλιάνας - STAR

Ευχάριστα πολύ είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν πριν και αναλυτικό ρεπορτάζ μετέφερε η εκπομπή Happy Day στον ALPHA και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Συνεχίζει. Επειδή διάφορα λέγονται και ακούγονται και ψάχνουμε τι λήγει και τι συνεχίζεται. Νομίζω ότι συνεχίζει κανονικά για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, οπότε πάμε για 9η σεζόν από ότι δείχνει το ρεπορτάζ. 9η χρονιά Shopping Star στο STAR. Ικανοποιημένη και όλα καλά», αποκάλυψε αποκλειστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.