Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απαράδεκτη κίνησή της προς τους δημοσιογράφους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Την "άδειασαν" στο Mega Καλημέρα - «Η Καγιά δεν υπάρχει περίπτωση να...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απαράδεκτη κίνησή της προς τους δημοσιογράφους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Γενέθλια είχε χθες (5/2) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά για τους δημοσιογράφους που περίμεναν για μία δήλωσή της, είχε μόνο να «κεράσει» μία... πλάτη. Η παρουσιάστρια αρνήθηκε επιδεικτικά ακόμα και να κοιτάξει τις κάμερες, πόσο μάλλον να κάνει κάποια δήλωση, έστω και για να πει ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

Χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα, παρά τις επίμονες... ευχές, μπήκε βιαστικά στο αυτοκίνητο που την περίμενε και αποχώρησε αμίλητη. Το πάρτι των γενεθλίων της πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας, με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες να δίνουν το «παρών». Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, η Βασιλική Ρούσσου και η Βάσια Κωσταρά.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

«Η Ηλιάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ. Αυτές οι δυο δε μιλάνε ποτέ» σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι βλέποντας το βίντεο με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει, «Η Ηλιάνα, αν παρατηρήσεις μιλάει στους δημοσιογράφους δυο φορές τον χρόνο, όταν ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό. Εκεί σταματάει και μιλάει».

«Μα τώρα είναι ωραίο αυτό; Εδώ σταματάνε και μιλάνε άλλες κι άλλες παρουσιάστριες, και μεγαλύτερες σε ηλικία, και πολύ πετυχημένες, και κάθε φορά η Ηλιάνα, που είναι τόσο γλυκό παιδί – αυτό μου λένε ότι είναι γλυκό και καλό παιδί – κάνει αυτό το πράγμα, δε σταματάει ποτέ. Καθόταν η ρεπορτέρ εκεί τόσες ώρες, μέσα στο κρύο, περίμενε με ένα μικρόφωνο, να ρωτήσει δυο πραγματάκια» του απάντησε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο λέγοντας: «Επειδή είναι η μέρα που είναι, ένα “ευχαριστώ πολύ” για τις ευχές ρε παιδί μου. Τίποτα άλλο. Μη μιλήσεις, μη λες τίποτα άλλο».

Τα γενέθλια της Ηλιάνας ήταν ντυμένα στα ροζ

Μπορεί να μην μίλησε στις κάμερες, αλλά αρκετά stories μέσα από τον χώρο είδαν το φως της δημοσιότητας, και περιέγραψαν ικανοποιητικά την εικόνα από το εσωτερικό του πάρτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοτίβο ήταν το... ροζ, καθώς η παρουσιάστρια του Shopping Star επέλεξε ένα γιορτινό ροζ φόρεμα, ενώ και η εντυπωσιακή τούρτα, στην οποία έσβησε τα κεράκια της ήταν λευκή με ροζ λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άφησε τον Καραβασάνη πίσω - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ξύλινο σαλέ που μένει στην Ελβετία

Τους τελευταίους μήνες η Ηλιάνα ζει μία υπέροχη φάση και στην προσωπική της ζωή, καθώς δεν έχει κρύψει λεπτό πόσο ευτυχισμένη είναι για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη. Πολλοί κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι πολύ δεμένο και ερωτευμένο, ενώ δεν θα είναι έκπληξη για κανέναν αν αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν. Μάλιστα, το μοντέλο έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού ζευγαριού.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram/vassiliki_roussou