Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για το «μυστικό» στη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη

«Είναι οι χαρακτήρες και των δυο μας έτσι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη Νίκη Κώτσου. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Shopping Star αναφέρθηκε στην προσωπική ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του πρώην συζύγου και νυν συντρόφου της, Γιάννη Καραβασάνη, καθώς και στο... μυστικό με το οποίο πάνε όλα καλά σε αυτό το κομμάτι.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή

Την προσωπική σου ζωή την κρατάς μακριά από τα φώτα. Γιατί;

Γιατί είναι οι χαρακτήρες και των δυο μας έτσι. Επίσης, ο σύντροφος μου δεν εργάζεται στον χώρο μας, άρα δεν υπάρχει και λόγος να εκτίθεται. Το αντίθετο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προστατεύεται.

Ποιο είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση;

Το μυστικό δεν το γνωρίζω αλλά, όσο κρατώ μυστική τη σχέση, βλέπω ότι πηγαίνει πολύ καλά.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» η Ελεονώρα Μελέτη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν είσαι πιωμένος, εκεί βγαίνει ο πραγματικός σου χαρακτήρας»

Υπάρχει η επιθυμία για οικογένεια και παιδιά;

Σίγουρα η δημιουργία οικογένειας είναι μια επιθυμία μου. Το πώς θα τα φέρει η ζωή θα το δούμε.

Πώς ήταν η Ηλιάνα παιδί;

Μικρή ήμουν πολύ χαρούμενη, πολύ δραστήρια, πολύ περίεργη, αρκετά σπασίκλας, το σίγουρο είναι ότι πήρα πολλή αγάπη ως παιδί. Μεγάλωσα με τεράστιες δόσεις αγάπης από την οικογένειά μου, τις οποίες είμαι πολύ τυχερή που απολαμβάνω μέχρι και σήμερα, σαν να είμαι ακόμα παιδί.

Συνήθως δεν απαντάς σε κακόβουλα σχόλια, τρομάζεις όμως καμιά φορά;

Από ό,τι αντιλαμβάνομαι και από τους υπόλοιπους συναδέλφους, δεν ακούω και πολλά. Ακούω αλλά λίγα – χωρίς να θέλω να σας προκαλέσω και να ακούσω περισσότερα. Καλύτερα να μείνουμε όπως είμαστε… Είμαι μια χαρά με αυτά, τα αντέχω, δεν ταράζομαι και η ζωή κυλά ωραία.

Θα μας πεις κάποια μυστικά ομορφιάς;

Είμαι της άποψης ότι όσο πιο εύκολα και λιτά κάνεις τα πράγματα στη ζωή σου γίνεσαι αυτομάτως και πιο όμορφη, πιο ξεκούραστη, πιο λαμπερή. Χρειάζεται να βρίσκουμε λίγο χρόνο για εμάς μέσα στην ημέρα, έστω και 10 λεπτά. Για να φροντίσουμε το δέρμα μας, τα μαλλιά μας, να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να τον αγαπήσουμε και να τον δεχτούμε όπως είναι.

Από πλευρά styling, να επιλέγουμε ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνεση, χάδι ή ερωτισμό καμιά φορά. Η επαφή με το ύφασμα και η εφαρμογή του ρούχου κάνουν θαύματα στην ψυχολογία μας και στην καθημερινότητά μας και, όταν συμβαίνει αυτό το εκπέμπουμε. Είναι μεταδοτικό.