«Κόλαφος» η Ελεονώρα Μελέτη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν είσαι πιωμένος, εκεί βγαίνει ο πραγματικός σου χαρακτήρας»

Καυστικά σχόλια και από τους συνεργάτες της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Κόλαφος» η Ελεονώρα Μελέτη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν είσαι πιωμένος, εκεί βγαίνει ο πραγματικός σου χαρακτήρας»

Στο πλευρό της ρεπόρτερ τους στάθηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», πετώντας «καρφιά» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη «κούραση» μετά το 7ωρο πάρτι της, αλλά και για τον ειρωνικό τόνο που μίλησε στις κάμερες.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως η ρεπόρτερ της εκπομπής, Βασιλική Μπασιούρη, βρισκόταν τόσο έξω από το πάρτι γενεθλίων της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όσο και στις χθεσινές δηλώσεις της, όπου ερωτήθηκε γιατί αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις ή έστω να ευχαριστήσει για τις ευχές.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απαράδεκτη κίνησή της προς τους δημοσιογράφους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

«Κατ’ αρχάς να πούμε, ότι η δημοσιογράφος δεν έχει ύφος. Γιατί ακούστηκε ότι τη ρώτησε με ύφος. Είναι συνεργάτιδα της εκπομπής μας και είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα, που από την ευγένεια και μόνο που έχει όταν σου κάνει ερωτήσεις, θέλεις να της απαντήσεις», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συμπλήρωσε: «Μιας και μιλάμε για ευγένεια που είναι κάτι έμφυτο... Έτσι όμορφα και γλυκά που εξήγησε η Ηλιάνα για ποιον λόγο δεν ήθελε να μιλήσει εκείνη την ημέρα, γιατί ήταν πολύ κουρασμένη μετά από ένα 7ωρο πάρτι και είναι λογικό και εξαιρετικά κατανοητό, το ίδιο και η Βασιλική μετά από 12 ώρες βάρδια ήταν κι εκείνη κουρασμένη και περίμενε να πάρει μία δήλωση. Θα μπορούσε με αυτόν τον ευγενικό τρόπο να της εξηγήσει -δεν ξέρω αν έγινε off camera, σίγουρα δεν έγινε on camera- ότι θα μιλήσει μία άλλη μέρα. Τα πράγματα θέλουν τρόπο, δεν θέλουν κόπο».

Τότε, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της είπε ότι ήταν πολύ ζαλισμένη και προτιμούσε να μην εκτεθεί στην κάμερα, με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντάει ότι: «Όταν είσαι πιωμένος, εκεί βγαίνει ο πραγματικός σου χαρακτήρας, λέει η επιστήμη»

Σχόλια-κόλαφος και από συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε από την πλευρά της: «Θέλω να πω κάτι για την Ηλιάνα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι όμορφοι, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν πραγματικοί σταρ. Είναι ταλέντο να μπορείς να διαχειρίζεσαι τις κάμερες σε οποιαδήποτε ώρα. Υπήρχαν άνθρωποι που περίμεναν για μία δήλωση της Μελίνας Μερκούρη μετά από γλέντια... Η διαχείριση, ακόμα και μετά από ένα 7ωρο γλέντι, είναι πάρα πολύ απλή, λες ευχαριστώ για τις ευχές. Δεν είναι κάτι προβληματικό. Και μάλιστα της είπε “Εσύ δεν ήσουν;”, στη ρεπόρτερ μας».

Η Ελεονώρα Μελέτη παρατήρησε σε εκείνο το σημείο με χιούμορ: «Πώς το θυμόταν μετά από τέτοια κούραση, τέτοιο ξενύχτι και τέτοιο ποτό;».