Έφυγαν με διαφορετικά αμάξια - Για φαγητό με την μαμά του μοντέλου Snik και Παπαγεωργίου

Τους "τσάκωσε" η κάμερα! Οι φήμες επανασύνδεσης και οι πρώτες δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγαν με διαφορετικά αμάξια - Για φαγητό με την μαμά του μοντέλου Snik και Παπαγεωργίου

Μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό όπου έκανε χλιδάτες διακοπές, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχοντας ξεπεράσει το jet lag απόλαυσε το δείπνο της σε γνωστό εστιατόριο της Πεντέλης ου συχνάζουν πολλά διάσημα ονόματα, με την τον Snik αλλά και την μητέρα της.

Από το καλοκαίρι κυκλοφορούσαν οι φήμες πως το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί μετά το χωρισμό του. Άλλωστε είχαν χωρίσει κόσμια και πολλές φορές ειδικά το τράπερ είχε δηλώσει την αγάπη και τον θαυμασμό του προς την πρώην αγαπημένη του.

Η εκπομπή Πρωινό λοιπόν, "τσάκωσε" τον Snik και την Ηλιάνα να γευματίζουν μαζί με τη μαμά της στο εστιατόριο και όπως είδαμε στα πλάνα φαίνονται να διασκεδάζουν πολύ. Μάλιστα, κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, έκαναν μερικά σχόλια στην κάμερα.

«Πολλά ρωτάς. Δε σου λέω γιατί πας και τα λες» απάντησε με καλή διάθεση ο Snik στον δημοσιογράφο, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε περισσότερες δηλώσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τράπερ και τα όσα μπορεί να γραφτούν σχετικά με επανασύνδεση είπε: «Καλό παιδί ο Δημήτρης, δόξα τω Θεώ. Μωρέ δεν πάνε να γράφουν ότι θέλουν;»

Οι εικόνες από την έξοδο Snik - Παπαγεωργίου

Ο πρώην της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν τον Αργυρό και τον Snik

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απασχόλησε πολύ με την σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και τον Snik με τον οποίο χώρισαν πριν μερικούς μήνες οριστικά παρόλο που προσπάθησαν για επανασύνδεση, όμως το μοντέλο πολύ πριν από τους 2 καλλιτέχνες υπήρξε παντρεμένη.

Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο σε κλειστό κύκλο στο Λος Άντζελες το 2015, με κουμπάρους τους τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Ο πρώην της Παπαγεωργίου είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και κρατάει τη ζωή του εκτός media. Μάλιστα, σε δημοσίευμα η εφημερίδα Espresso μας είχε δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπο του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωην σύζυγος