Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη - Μαζί αγκαλιά

Πάντα διακριτικά στο πλευρό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

«Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει», λέει με χαμόγελο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της και αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. Με αφορμή την ονομαστική του εορτή στις 7 Ιανουαρίου, η παρουσιάστρια του Shopping Star διασκέδασε με την καρδιά της και μοιράστηκε ορισμένα σπάνια στιγμιότυπα μαζί του.

Από πριν φαίνεται ότι υπήρχαν πολλοί Γιάννηδες στο φιλικό της περιβάλλον. Για την ακρίβεια... πέντε ήταν εκείνοι που χώρεσαν σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα για να τους ευχηθεί. Μπορεί στο συγκεκριμένο ενσταντανέ να μην τον έχει δίπλα της, αλλά ο σύντροφός της ξεχωρίζει ως ο ψηλότερος στην παρέα, στην άκρη του κάδρου. Διακριτική σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, επέλεξε να μην προσθέσει κάποια ιδιαίτερη αφιέρωση, ωστόσο έδειχνε προς το πλευρό του με νόημα.

Το στιγμιότυπο που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη γιορτή του Γιάννη Καραβασάνη

Το απόγευμα της Κυριακής κύλησε όμορφα για την Ηλιάνα, που συνέχισε να εύχεται στα αγαπημένα της πρόσωπα και ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα από τη γιορτή τους σε wine bar στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: «Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου! Θα είχε ενδιαφέρον αν...» - Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

Η δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για μία ενδεχόμενη πρόταση γάμου

Οι φετινές γιορτές ήταν ξεχωριστές για το μοντέλο, αφού όπως παραδέχτηκε είχε καιρό να στολίσει ως single. «Δεν στόλιζα γιατί βαριόμουν. Πολλά στολίδια, πολλή σκόνη, όλο σκουπίζεις. Μένω μόνη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να συμπληρώσει όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της: «Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το έχουμε φέρει πίσω.... Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος, φαντάζομαι και για τον σύντροφό μου. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου, και τρίτη και τέταρτη και δεν ξέρεις με ποιον». Αναφερόμενη στον Γιάννη Καραβασάνη, κατέληξε πριν από λίγες μέρες στην κάμερα του Happy Day στον Alpha: «Όταν είχα παντρευτεί δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Θα είχα ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά».