Όλγα Κιουρτσάκη: «Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά, δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω...»

Απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά το τελευταίο της βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Όλγα Κιουρτσάκη: «Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά, δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω...»

Για ανθρωποφαγία έκανε λόγο η Όλγα Κιουρτσάκη, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σε προηγούμενο βίντεο, όπου απάντησε σε ερώτηση follower της και παραδέχτηκε πως δεν εργάζεται αυτή την περίοδο, αλλά μεγαλώνει το παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της Φώτη Λώση.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου υπερασπίστηκε κάθε γυναίκα που έκανε την ίδια επιλογή με εκείνη, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης σε όλες της μαμάδες, προτρέποντας απ' την άλλη όσους την κατέκριναν να κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους, πριν γράψουν οτιδήποτε αρνητικό.

Δείτε επίσης: Όλγα Κιουρτσάκη: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά - Η ευχάριστη αποκάλυψη

Η νέα ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

«Το βίντεο που ανέβασα με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω, είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους», είπε αρχικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται, να μην κρίνει, να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγιο την οποιαδήποτε ηλιθιότητα που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους», συμπλήρωσε αμέσως μετά σε πρόσφατο βίντεό της.

«Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία υπάρχουν ομάδες, που επιτίθεται σε άλλες ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, είτε επειδή έχουμε την οικονομική δυνατότητα, επειδή εμένα δουλεύει ο σύζυγός μου, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια γιατί το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;», κατέληξε η Όλγα Κιουρτσάκη στο προσωπικό της TikTok.