Αθηνά Οικονομάκου: Η τελευταία ανάρτηση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η απουσία από τα πρόσφατα γενέθλιά της

Κρατούν τις κοινές τους φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να ανακοινώσουν το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια γάμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν είχαν δώσει κάποια σχετική αφορμή, ενώ σε δηλώσεις της η ηθοποιός είχε διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει.

Το ζευγάρι έκανε την τελευταία του κοινή εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο, ενώ λίγους μήνες αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου είχε την τελευταία της ανάρτηση με τον πρώην σύζυγό της. Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, με αφορμή μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα καθώς είχαν επέτειο γάμου, έκανε ένα πολύ τρυφερό post από ταξίδι τους στη Μύκονο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, όπου του εξέφρασε την αγάπη της (δείτε εδώ το σπίτι τους).

«6/10/2018… Happy Wedding Anniversary my love @feeltheflownow… Σαν χθες μου φαίνεται???? Πότε πέρασαν 5 χρόνια???», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: H γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το ξαφνικό διαζύγιο

Η απουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου από τα γενέθλια της Αθηνάς Οικονομάκου

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που το ζευγάρι δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία (δείτε εδώ την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση), καθώς ο επιχειρηματίας ήταν απών από το πλευρό της, τόσο στο πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Βάσω Λασκαράκη για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, όσο και στα δικά της γενέθλια τον περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο αντίστοιχα.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος της είχε ευχηθεί με μία ανάρτηση, γράφοντας: «Happy Birthday my most Electrifying, Raw Beauty». Από την ώρα που το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, ο επιχειρηματίας έχει κάνει ιδιωτικό το προφίλ του στο Instagram, ωστόσο η εν λόγω ανάρτηση παραμένει, όπως και η Αθηνά Οικονομάκου έχει κρατήσει όλα τα στιγμιότυπα με τον πρώην σύζυγό της από τον γάμο τους και την κοινή τους πορεία