Αθηνά Οικονομάκου: Με εντυπωσιακή διαφάνεια & πολύ ιδιαίτερο παντελόνι - Όλα τα βλέμματα πάνω της στο πάρτι των γενεθλίων της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου είχε τα γενέθλιά της με τον ηθοποιό - επιχειρηματία να γιορτάζει τα 38 της χρόνια οργανώνοντας ένα λαμπερό πάρτι για τα αγαπημένα της πρόσωπα (δείτε εδώ βίντεο με την τούρτα της).

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να κάνει το πάρτι των γενεθλίων της στο Botoxe Club, εκεί όπου βρέθηκε και ο φακός του Youweekly.gr απαθανατίζοντας την εορτάζουσα αποκλειστικά με το εντυπωσιακό της look.

Το σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου στο πάρτι των γενεθλίων της

Όπως βλέπουμε η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μαύρη διαφάνεια με λεπτομέρειες στο μπούστο και υφασμάτινο μαύρο παντελόνι με ιδιαίτερο άνοιγμα προς το τελείωμα στο ύψος του παπουτσιού!

Αθηνά Οικονομάκου - Πάρτι γενεθλίων - Ρούχο

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος για να της ευχηθεί

Πέρα από την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλιά της, ο επιχειρηματίας σύζυγός της δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας του από τις διακοπές τους, με σκοπό να της ευχηθεί με τον δικό του τρόπο τα ''χρόνια του πολλά''.

«Happy Birthday my most Electrifying, Raw Beauty», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του. Μάλιστα, η Αθηνά έσπευσε να του σχολιάσει με μια καρδιά.